HilalAkif Elimde hiç açılmayan sleepy 3 numara bebek bezi var. Paketi 20₺ den (pakette 34 bez) almak isteyen olursa Ankara içinde elden teslim şeklinde satış yapabilirim.
Etibrownimm HilalAkif siz şaka mısınız biz zaten marketlerden 20 tlye alıyoruz 34lü 🙄 şuan bile civilde 20 tl jumbo paket 40 tl yani ikili. Siz 20 tlye uyguna mı veriyorsunuz yani 😂
Minikpofuduk HilalAkif sleepynin yeni kulot bezi 30luA101de 18 lira daha yeni aldım kullanıyorum satmak istiyorsanız daha cazip fiyatlar soyleyin
Cemrelina Etrafında illaki bebekli ihtiyacı olan biri vardır burdan bez satmak nedir😀 20tl bez 10tl de kargo parası etti sana 30 tl marketlerde daha ucuz 😀
Mineaf Bende 1 numara yenidoğan Molfix 100 lü var hastaneye vereceğim 2 ye. Geçtik satmayın hayrınıza verin arkadaşlar
Aybk Minikpofuduk 18 lira mı 🤨 gecen gün baktım 24 tl ydi ya, bende sleepy nin sitesinden 5 li jumbo alıyorum hep külot bezi 115 e
fatima Minikpofuduk ya sleepy bizde sızdırma yaptı sizde sıkıntı yapmadı mı birde külot bezmiş acaba o nasıl
Etibrownimm Minikpofuduk peki kullanışlı mı külot bez öneriyor musunuz mesela bez kirlendikten sonra çıkartıyoruz ya nasıl bağlıyorsunuz kirli bezi
Minikpofuduk Etibrownimm sıkıca sarıyorum posete atıyorum hemen canım kullanım acısından cok guzel memnunum ben
Aybk Etibrownimm bezde yine baglama bantı var acık kalmıyor ki, bizde 2 aya yakındır kullanıyoruz çok memnunum çok rahat oluyor
Minikpofuduk fatima yok hiç yapmadı hatta bundan onceki bez kakayı dısarı taşıyordu bu cok guzel ne sızdırma yapıyor nede kakayı tasırıyor cok memnunum ben