Zeytinimbenim New amsterdam izliyorum ben de tavsiye ederim 2. Sezondayım biraz doktorlar dizisine benziyor ama daha güzel
17112020 Dark efsane ama kafa yoran bir dizi süper sürükleyici Prison break zaten biliyorsnzdur o da cok sürükleyici
Denizgozlum Vanilya anne with an a ben de çok severek izledim. Dizi de sezon bitti ama kitaplarında evliliği ve sonrası da anlatılıyormuş. 6 seri kitabı. Onu okumak istiyorum ben de şimdi. İnşallah devam sezonları da çekilir. Huzurlu bir filmdi😊
Denizgozlum _elmaliturtam bir de Black list güzeldi polisiye olarak sevmiştim. Şimdi de suits izliyorum o da çok iyi
_elmaliturtam Merve-cevik aynen onu izledim sezon yayınladığı gibi. Gelecek sezonu beklemedeyim 😊 teşekkürler
dancermom Cok fazla onerecgim film ve dizi var ama size ilk once fahrenheit 451 i oneriyorum daha sonra netflix acip digerlerini izleyin derim 🤓
Arven10 _elmaliturtam Bende Sinner ile Sherlock u önereceğim hem sürükleyici hem de zekice yazılmış bir senaryosu var
_elmaliturtam teachersrn çok teşekkürler murderi izliyorum son bir sezon kaldı oda çok sürükleyici güzel bi dizi😊