_elmaliturtam Merhabaaa hayırlı pazarlar efenim. Netflix’te şöyle sürükleyici bir dizi arıyorum. Özellikle gizem polisiye gerilim tarzı olabilir. Var mı öneriniz acaba. Ben seçemiyorum bir türlü 🤣🤩🤣
Denizgozlum Vanilya anne with an a ben de çok severek izledim. Dizi de sezon bitti ama kitaplarında evliliği ve sonrası da anlatılıyormuş. 6 seri kitabı. Onu okumak istiyorum ben de şimdi. İnşallah devam sezonları da çekilir. Huzurlu bir filmdi😊
_elmaliturtam Arc1993 ben çok sevmiştim bitti diye çok üzülmüştüm hamileyken keşfettim bide huzur veriyodu bana
Vanilya _elmaliturtam O zaman ben dün crown a başladım o da güzel. Ama bende tavsiye alabilirim. Anne tarzında bir dizi önerin var mı?
teachersrn _elmaliturtam polisiye değil ama Outlander harika bir dönem dizisi. Gizem ve aşk var. Vis a vis sevebilirsiniz hapishane dizisi ama başarılı. Polisiye tavsiye edenler How to get away with murder ve Designated Survivor demişlerdi ama henüz bakamadım onlara. Mindhunter da beğeniliyor.
_elmaliturtam teachersrn çok teşekkürler murderi izliyorum son bir sezon kaldı oda çok sürükleyici güzel bi dizi😊