Goktugmomm Merhaba kızlar. 5 aylık bebeğim var yavaştan meyve püresi falan vermeye başladım. Hipp’in organik Şeftali ve muz karışık püresinden veriyorum günde 3-4 kaşık falan sabahları yemyeşil kaka yapıyor günde bir defa ama acaba yaramıyor mu, normal mi ?
Smyyeemin Goktugmomm bende veriyorum yeni yeni faydalı mı bilmiyorum bakıyorum içeriğine bişey yok gibi zararlı , severekte yiyor umarım iyi olur googlede yazıyordu çiş renklerine göre bebeğinizin sindirim sistemi analizi isterseniz bi bakın derim ama normal galiba
06082020 Goktugmomm bence evde yapmanız daha sağlıklı bide ek gıdaya ilk meyve ile başladığında sebze çorbalarini ve püreleri yemekte zorlanır
[silindi] Goktugmomm benim de bebeğim 6 aylık hazır konserve meyve pürelerinden verdim dışarıdaydık mağazan aldım verdim çok kötü yaptı bebeğimi daha sonrasında kendim yapıp kavanozladım kendiniz yapmadınızda fayda var raf ömrü olan tüm yiyecekler sağlıksız malesef özellikledr yapılmış mamalar 🌸
06082020 06082020 benm kızımda süt yumurta tavuk alerjisi çıktı alarji doktorumuz ilk patates havuç kabakla tadımlara başlamamız söylemişti sizde kendi doktorunuza bi danışın 6.y bittikten snra ek gıdaya başladık şuan sebzw çorbalarındayız ve meyve püresi yapıyorum
bgmarik Goktugmomm benim kızım 10,5 aylık muz verince hala kabız oluyor.Ağır geliyor olabilir mi?Elma ile başlayın isterseniz alerjen riski en az olan meyveymiş elma ve armut.
Giizz Goktugmomm meyve püresini kendinizde yapabilirsiniz yani 5 aylık bebeğe onu vermek ne kadar sağlıklı 🤷♀️
pervin_t Goktugmomm kendiniz yapın bence püreleri.Yeşil olması da ek gıdaya geçince kaka renk değiştiriyor.Biz 2 aydır ek gıdadayız yeşil de sarı da onların tonlarında oluyor kakası 😂😂