Belinayyy Gurbetozkan 5 subatta mi dogum yaptınız oyleyse ayni gun yapmisiz 😊 gelenekler yerini bulsun diye bende yapmayi dusunuyorum tesbih para altin anahtar gül yaprakları taş koyabilirsiz . Yada istediginiz seylere bagli kimi pirinc koyuyo bereketli olsun diye kimi ev ve araba anahtari koyuyo sacma ama dua gibi dilek gibi olsun diye yapcam ben
Selinay Gurbetozkan yaprak altın yüzük taş suyun içine 3 kulfu bir elham oku o suyla bebeği yıka sonra aynı sudan sen kendine hazırla abdest al inan ikinizin de ağırlığı gider
[silindi] Gurbetozkan suya alyansımı koydum bir de kayınvalidem süzgeçten maşrapayla kovaya su dök dedi oğlumu yıkadım kalan suylada ben yıkandım
NrYlmzTsr Cikarmadim. Cikarilacak bisey degil ki 🙄 40 gun sizin icin onemli, iyilesme sureci icin yani. Abdestinizi alir yikanirsiniz bu kadar. Cocugunuzuda yikayin isterseniz. Bu kadar.
Belinayyy Gurbetozkan ayni gun yapmisiz ne guzel. Yeri degil ama normal dogummu yaptınız sezaryan mi. Ben normal yaptim dikislerim var ara ara sancim oluyo da sizdede oyle mi onun icin soruyorum
Gurbetozkan Belinayyy bende normal yaptım canım ben iyiyim dikişlerim iyleşti Sancı yok bende, bana doktorum 3 hafta içinde ağrıların geçer dedi öyle de oldu
zehyag61 Bizim kırkımız çıkalı çok olmadı. Annem yardımcı oldu bana. Bir kaba 41 kaşık su koyduk sonrasında annem bir tane tesbihi okuyup bu suyun içine attı, sonra çocuğu her zamanki yıkadığımız gibi yıkadık suyla ardından en son olarak o kaba koyduğumuz suyu döktük bebeğin üzerine. Sonrasında kendim yıkandım (boy abdesti aldım) ben kendim kendimi okudum, banada 41 kaşık su yaptık onuda son olarak döktüm üzerime çıktım banyodan😊