KardelenYB Myslkya-16 olmasına az kala azalıyor sonra eskı haline geliyor ama bu kişiden kişiye değişiyor.
Myslkya-16 KardelenYB benim iki gündür azalmıştı çocuk doymuyordu. Bugün adet olduğumu fark ettim 🤷🏻♀️
Wolverine Myslkya-16 ilk gün azalıyor bir miktar regl 3 gün sürüyor benim 3. Güne kadar da aman aman dolmuyo ama ertesi gün normaline dönüyor.
Wolverine Myslkya-16 evet ben 9.ayda regl gördüm. Şuan 1yasinda oğlum. Hiç gün atlamaslz, düzenli şuan herşey
fatosbo Doğumdan kaç ay sonra olmaya başladınız birde adet döneminde benim kızımın kusmaları artıyor aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba sütün tadımı değişiyor
Myslkya-16 fatosbo ben doğumdan 40 gün sonra adet olmuştum. Bu da ikinci kez adet oluşum. Sabah emdikten sonra kustu mesela. Ve bazen zor veriyorum memeyi istemiyor. Zaten süt de azaldı 🤷🏻♀️ Adete yoruyorum bu durumu ben niyeyse
fatosbo Myslkya-16 aynen bende kırk gün sonra adet başladı.4,5 aylık kızım her adet döneminde kusmaları artıyor kilo alımı yavaş mamaya başlayacağız malesef 🥺
Myslkya-16 fatosbo sma optipuro kullanıyorum ve 60 cc veriyorum. Ben okuldayken veriyorlar geri kalanları emziriyorum. Hiç sanmıyorum sağdım mı çocuk açlıktan ağlıyor