OyaGny Kızlar aranızda bagi dandini kullanıp memnun kalan var mı bebeğim hiç durmuyor sürekli kucak istiyor çorabımı Bile giyemiyorum 😥
OyaGny irva hız ayarı falan nasıl acaba benim oğlum yere koyduktan biraz sonra ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum bizede iyi gelir mi ki 😕
irva OyaGny Yani öyle aman aman bir sallanması yok biraz tın tın ağırdan alıyor.Ne desem şimdi yalan olur.Benim oğlum sevdi mesela arkadaşımın oğlu hiç durmadı onda.Denemeden bilemeyiz işin özü.
GiybetReis Hbt irva merhaba , bende bugün satın aldım ürünü henüz deneyemedim. Çok zor uyuyan ve kısa uykusu olan bi bebeğim var. Gece boyu dandinide uyuttuğunuz oluyor mu acaba ? Tam düz değil ya kemik gelişiminde saatlerce uyuyabilir mi üZerinde bilemedim
SunaBaby OyaGny bende almayı düşünüyordum yorumlardan biraz araştırma yaptım çoğu kişi sallama seviyesi yetersiz tatmin etmiyor diyor. Genelde yenidoğan bebekler için öneriliyor🤨
Hbt Kizim 4,5 aylık hala kullanıyoruz ben çok memnunum. Orda uyuyor mutfağa yanıma götürüyorum orda benimle duruyor çok hafif taşınması kolay.hatta oraya yatınca kakasını hem yapiyor 😄
irva GiybetReis Gece boyu uyutmak sakıncalı olabilir.Ben hiç uyutmadım.Hareket kısıtlaması oluyor sonuçta orada.
Hbt GiybetReis gece boyu uyumuyor gündüz bazen uyuyor ama durması açısından çok iyi yemek yaparken yerken vs hep yanımda duruyor onunla