Erva-mm kızlar kızım konak oldu bütün sacları döküldü ama arka sacları kaldı bu yüzden tiftik tiftik ve sert tüm saçlarını kazisammi kiyamiyorumda
Esdoel Erva-mm kaç aylık 😊 kızımın saçlarını 6 aylıkken oğlumun 2 aylıkken kazıdım jiletle ve hafta da 1 banyodan 1 saat önce Hindistan cevizi yağı sürerim çok güzel uzatıyor gurlestiriyor
Bihter34 Erva-mm 4 aylıkken abartmıyorum Rapunzel gibi saçlarını kestim kızımın. 9 aylık oldu şimdi daha gür ve sık olarak çıktılar. Uzadılar da.
Erva-mm Esdoel 13 aylık bilemedim önler iyi döküldü yenisi çıktı ama arka dökülmedi konaktan dolayı böyle ne yapsam bilemedim
Ball Arkasinin boyle olmasi yattigi icin oyle oluyor yatarken yataga falan sürttükleri icin dolasmis gibi bi gorunum oluyor
Erva-mm Ball yok canım geciyo banyodan sonrada aynı yapış yapış tiftik ve karman çorman tara aynı ki burda taradık 5dk sonra
Merve-34 Merhaba postu açalı bayağı olmuş ama sormak istiyorum benimde kızımın saçı böyke oldu arka tarafı sadece kestirmekte istemiyorum ön taraftakiler yumuşacık parlak bir arkası böyle oldu ya