Defnesmommy SalEz 3. Ayımıza girdik bıraktım beşiğin içine koymuştum çok kayıyordu aşağıya sabah kalktığımda ayakları beşiğe dayanmış oluyordu zarar vermesin diye çıkardım bende
Epifenomen-gkc SalEz ben 4. Aya kadar kullandım . Ayaklarında da destek vardı benim reflü yatağında kaymıyordu kızım ama artık sığmıyordu 🙈 ondan bıraktık
Ruhumdakimavi SalEz bebeğimin reflüsü olduğu için sığmadığı halde 5.5 aylık olduk hala kullanıyoruz 😔
SalEz Defnesmommy şimdi nasıl yatıriyorsunuz sırtına destekle mi benim kızım da 3 aylık kayıyor bazen ama reflü yatağını kaldırdıktan sonra nasıl yatırcam bilmiyorum🤷♀️
BonmBonm 4 aylık olacağız yarın ve hala kullanıyorum. Ama uyandığında ayaklarını beşiğe dayalı ve Havada buluyorum 🙈 mecbur bırakıcaz çok bile kullandık bu durumda
Fndkkrdu SalEz bunu bende merak ediyorum biz daha 1 ayligiz ama beşik içinde de reflü yatagi kullanıyorum 🤭
Defnesmommy SalEz normal yastıksız yatırıyorum artık gece falan kusmuyor zaten kusarsa duyuyorum müdahale ediyorum hemen
151120 Aya kadar kullandım canım bende beşik içime koyuyordum kaymaya dönmeye başladı . Şu an 4 aya girdik bir aydır kullanmıyorum ben direk yatırdım bismillah deyip valla çok şükür sıkıntı olmadı yastık falan koymadım yani
MeryeminAnnsi SalEz ben bi ay kullanabildm anne yani olandandi. İcine sigmiyo bebegm. Kayiyo da alt kısımda toplanip kalıyo bacakları
SalEz Dygu21 bebeğim reflü değil ben hamileyken almıştım kusarsa görmezsem duymazsam bi ihtimal işe yarar diye hala kullanıyorum ama aşağı doğru kayıyor
Dygu21 SalEz benm bebeğim galiba reflü düz yatırdığım zaman kusuyor yedikleri ağzına geliyor ve midesi bulanıyor yine kusuyor yediğini tükürüklüyor sürekli bende almayı düşündümm ama yorumlarınızı okuyunca kararsız kaldım
DefneEgee Dygu21 ben 3. Ayına kadar kullandım reflü olmasın ve gece kusarsa genzine kaçmasın diye. Reflü yatağına sığmıyor artık şimdi de beşiğinin içindeki yatağının altına destek koydum reflü yatağı gibi eğimli olmasını sağladım, içim böyle rahat etti
DefneEgee SalEz ben 3. Ayına kadar kullandım reflü olmasın ve gece kusarsa genzine kaçmasın diye. Reflü yatağına sığmıyor artık şimdi de beşiğinin içindeki yatağının altına destek koydum reflü yatağı gibi eğimli olmasını sağladım, içim böyle rahat etti