Zehrasavas19 Benim bebeğim prematüre olarak doğdu şuan 7 aylık alerji oldu hertarafi kızarmaya devam ediyor doktora götürdüm alerji kremi verdi kullanıyorum hala geçmedi sizdede oldumu siz neler kullandınız
Pembepanterr Zehrasavas19 Öncelikle bebeğinize neyin alerji yaptığını bulmanız gerekli bulduktan sonrada uzak durmalısınız yiyecek ise tüketmemelisiniz alerjide prematüre veya normal zamanlı doğum farketmiyor malesef
Zehrasavas19 CerenSelim ek gıdayı kestim daha fazla çıkmaya başladı sırtında kollarında yüzünde çıkmaya devam ediyor anlamadım bende
Pembepanterr Zehrasavas19 sizden geçiyordur emziriyorsanız sizde alerji yaptığını düşündüğünüz şeyleri yemeyi kesin
CerenSelim Zehrasavas19 mamaların içinde süt tozu bulunuyor oda etkiler benim bebeğimde alerjik ordan biliyorum
Zehrasavas19 CerenSelim him bilmiyorum ki bı ara eşim çilek tattırmıştı ondan da kaynaklana bilir diye düşünüyorum.
CerenSelim Zehrasavas19 çilekde alerjik bir meyvedir bizim çileğede alerjisi var ama etkisi uzun sürermi bilemedim
bicirik Zehrasavas19 çilek,bal,domates bebeklere yedirilmez. Kaç gün oldu tattıralı. Ama yemiyorsa çoğalmaması lazım. Doktora götürmenizde fayda var belki süt alerjisidir
Pembepanterr Zehrasavas19 çilek 1 yaşından önce önerilmiyor alerji düzeyi çok yüksek bir meyve takipli doktorunuz ek gıdaya geçerken söylemiştir zaten