Melek18 Herkese mrb bebegım 3 ay 24 gunluk erkek bebek kılo gelısım ıyı anne sutu yle besleniyor kabızlıgımız var ve dıkkt edıorm sabah bezı kuru uyanıyor gece de besleniyor anlamadım basına gelen var mı bni kuskuda bırakıyor bu durum
Derdf Melek18 3 aylık anne sütüyle besleniyor, birkaç kez kuru kalktı sabahları ama kalktıktan sonra 1 saate komple doldurdu bezi
Fatosemir Melek18 benim oğlum da 3 aylık genelde çok yapmaz uyurken. Bazı bebişler uykuda altlarını ıslatmazlarmış
fatmanergis Benim bebeğimde 2 ay 25 günlük bizde de durum aynı gece beslenmesi var ama bezimiz hep kuru uyanıyor sabaha
seyma-asaf Melek18 uyuyan bebek çiş yapmazki, sabah üst üste değiştiriyorum bende, gece emzirirken kakasını yaparsa değiştiriyorum
1balbocegim @Melek18 benim bebeğimde gece uyumadan önce bağladığım bezi sabah yapmamış oluyor ama tam uyanınca yapıyor doktorum normal demişti
Minnakseven Melek18 benim kızım da yapmazdı bazen 10 aylık olacak hala çok az yapar ama degistirince ilk bez hemen dolar kocaman olur