Karaninannesi33 Kızlar selam 17 günlük oğlum var bikaç gündür hafif gaz olmaya başladı ama öyle saatlerce ağlamıyor kendi kendine çıkarıyor ama bu gece uykusunda sürekli ıkındı uyumaya devam ediyor ama 2-3 dk da 1 ıkınıyor içim gidiyor:( karnıyarık ıspanak yoğurt ve kısır yedim bugün acaba bunlardan biri mi gaz yaptı bulgur gaz yapar mı çok dikkat etmeye çalışıyorum kimyonlu rezene de içtim 1 tane ama etki etmedi
Kemalinannesii Karaninannesi33 gaz problemini ben 3 ay çektim ya kıyamam. Karnına masaj yap İnternet’e tarif ediyorlar o onlari cok rahatlatıyor. Bi de zeytin yag ic . Ona gecer zaten yediklerine bi süre cok dikkat etmen gerekiyor
Aylak Karaninannesi33 bulgur süt yapar ama gaz da yapar 17 günlükde böyleyse ilerleyen günlerde maalesef daha kötü günler gelecek ben çok cektim gaz yapıyor ama saatlerce ağlıyor bebek
Karaninannesi33 Aslihan1621 ayy bilmiyordum ki demek ondan oldu :( tamam hemen içerim teşekkür ederim
Karaninannesi33 Kemalinannesii ah işte ilk bebek cahillik bilsem yer miydim :( gerçekten çok fena bişey bu gaz ya 3 aydan sonra tamamen bitiyor dimi
Kemalinannesii Karaninannesi33 evet kalmıyor canim bi ilerledikçe kabızlık olma şansı var o da öyle sancı yapiyor ama zeytinyag bu isin çözümü:) eger poposuna az bisey sürersen etrafına masaj yaparak öyle de gazi da çıkartır kaka yi da gecmis olsun tekrardan
Aylak Ben kullanmadığım ilaç kalmadı çok çekti bebeğim de bende saatlerce ağlar nefesi kesilir uyurdu rezene çay gaz ilaçları yağlar masajlar boş Amerika’dan gelen gaz ilacı benim hayatımı kurtardı insan içine çıkamaz nefes alamazdım çok çektim ben gaz sorunundan
Glcndvrn Sab simplex damla kullaniyorum ,bizi o kurtardi 1 ay 1 ay 25 gunluk bebegim son 2 haftadir gaz problemini bu damlayla atlattik cok sukur , cok fazla gazli bir bebek benimki , birden fazla damla kullandm hicbiri bunun gibi işe yaramadi
Karaninannesi33 Glcndvrn şimdilik idare etmeye çalışıyorum çok küçük diye ama dayanamazsam Veririm ben De teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼
Aylak Glcndvrn little remedies internetten araştırın verdiğiniz ilk günden itibaren birdaha gaz kalmıycak bende vermediğim ilaç yağ çay kalmadı bu tek çözüm oldu aklınızda bulunsun
Aylak Karaninannesi33 kesinlikle herkesin kullanması gereken tek ilaç bence ben 4 çeşit kullandım boş hepsi little remedies araştırın internetten getirtiliyor benim bebeğim artık ağlamasından siteyi ayağa kaldırırdı karşı komşumun bebeği vardı sesimizi duyunca dedi bunu kullan tamamdır hemen doktorunu aradım o ilacı bulduysan kullan kesin dedi gerçekten de verdiğim o gün o an sesi kesildi ve birdaha asla ağlamadı gaz sancısı çekmedi aylarca boşa çekmiş çocuğum vicdan azabı yaşadım resmen