mltmkrkl Kızlar ben geçen pazar dogum yaptım normal dikişli merak ediyorum bu dikişlerin agrısı ne zaman geçer ve ne zaman dikişler dökülür ekstra bir şey yapıp fayda gören var mı
Eesay mltmkrkl 4-5 güne çok büyük oranda iyileşmiştim ben. 1-2 hafta içinde normal hayatıma döndüm. Çok ağrınız varsa anestol sürebilirsiniz
Aylak mltmkrkl bende batikon almıştım ama doktor antibiyotik ilaç verdiği için batikon kullanma nemli bırakır geç iyileşir demişti ilaç zaten enfeksiyonu mikrobu önler demişti bana bende sürekli kuru temiz tuttum her gün banyo yapıp fön makinasıyla kuruttum Hameten krem sürdüm hemen iyileşti ne ağrı kaldı ne bir şey kuru ve temiz tut kendiliğinden düşüyor zaten
Tugce5540 mltmkrkl bu bütün denilenleri yap ayrıca hemşirem bana şöyle demişti mesela bebeğin uyurken falan altını ışık suyla yıka sonra yat yatağına altın açık bir vaziyette bırak kendi kurusun yani havalandır ve kanaman bitince ped takma sadece pamuklu iç çamaşırı giy oranın hava alması gerek çabuk iyileşsin ❣️❣️
mltmkrkl Ne kadar dikkat etmeye çalışsam da pişik gibi acıyor başlarda ki sıkıntılı agrı yok ama kanamam devam ediyor çok da bir şey yapamıyorum açıkçası
Sybel13 Canım her wcden sonra batikonlu suyu gazlı beze dökerek temizledim sonra da fön mak. ile kuruttum. Ağrı sizi nerdeyse hiç olmadi. Hemoroid ağrı yapıyor doğumdan sonra ona da aynı işlemi uyguladım baya rahatlatıyor. Bir haftada düzeldi.
anakraliceee @mltmkrkl canim ben hastaneden çıkarken doktorum batikon vermisti koca bir sise kaynar suyun içine döküp buharina oturmamı söylemişti ekstra birde krem vermişti cok çabuk iyi olmustu aci falanda hissetmedim cok şükür🌸