Pekmeziletahin Kızlar aranızda armut adlı siteden ev temizliği için randevu oluşturup memnun kalan oldu mu bende istiyorum ama güvenemedim çevremde de yok o uygulamadan iş yaptıran
Arasannesi Pekmeziletahin ev temizliği degıl ama 2 defa bakliye işi için şirket oradan bulduk biz.fazlaca teklif gelıyo.güvenilir bir yer bence biz hiç sıkıntı yaşamadık.yorumlara bakabilirsiniz.değerlendirmesi çok ve iyi olanları tercıh edin
SweetPaw Pekmeziletahin ben temizlik için bir kere kullandım. Hiç ama hiç memnun kalmadım.temizlik için düzenli olarak birilerini aliyorum. Sahsi fikrim işini iyi yapanın pek o tarz sitelerle işi olmuyor zaten. iyisine denk gelmek biraz şans işi
gulsahbaydemir Pekmeziletahin o sitede aswem temizlik şirketi var yengem çalışıyor yani çalışanların da başı diyebilirim, bi bakın isterseniz. Tabi İstanbuldaysanız ☺️
Pekmeziletahin Arasannesi işde rezervasyon yaptırırken kişiyi göstermiyor tarih saat felan şu kişi bu kişi belli değil. Ödemeden sonra mı gösteriyorlar acaba çünkü şikayet sitesinde yorumları kötü olan bir bayan denk gelmiş ve karşıdaki kişi iptal etmiş vs güvenemedim o yüzden
Pekmeziletahin SweetPaw anladım cnm benimde çevremde hiç Önere bilecek birisi de yok denesem mi acaba dedim sonra dedim forma yazayım elbet birileri yazar denemiştir belki diye çok teşekkür ederim bakıcam olmadı şirketlerden felan
SweetPaw Pekmeziletahin yani çevrenizde birini bulamiyorsaniz deneyebilirsiniz tabi,yorumlarını vs. iyi değerlendirin kabul etmeden önce. Umarım memnun kalacağınız gibi biri çıkar ☺️
Arasannesi Pekmeziletahin hmm temizlik olayı farklı demekki.taşımacılık da firma adı vs yazıyordu yani gizli degıldı.tabi şahıs ismi yoktu onda da
Pekmeziletahin Sertap-35 hayır canım cagirmadim nette şikayet kısımlarına baktım memnun olmayanlari görünce birde oraya kötü yorumları yazanları yaynlamiyorlar mis onuda öğrendim. Guvenemedim o sebepten