Miine Merhaba hanımlar doktorum bebeğime kuzu kiymasi ve eti yetirebilirsin dedi ama nerden alıyorsunuz acaba kıyma ve etlerinizi yaşadığım yerde güvenli bir kasap bulamıyorum daha doğrusu bilmiyorum yardımcı olur musunuz 🤗teşekkür ederim
Mom077 Miine Bizede doktorumuz kuzu kıyması yedir dedi her sehirde file market varmı bilmiyorum ama ben file marketten almıştım ve güvendigimiz kasap tanda alıyor eşim
Gulmrt Miine nerdesiniz? Mahallenizde güvenilir bi kasap bulun bence. Kuzu kıyma alırsanız iki kez çektirmek iyi demişlerdi bana hep öyle yaptık ♥️
GokSuM Miine ailem her zaman gittikleri kasaptan alıyor. Gün öncesi arıyorlar. Sabah makinesi temizken kuzuyu çekiyor dana ile karışmasın diye. Sonra alıp köfte büyüklüğünde buzdolabı poşetlerine dolduruyoruz ayrı ayrı.
MotherQueen Miine ben oturduğum yerde meşhur olan bir kasaptan aldım geçen gün ilk defa, güvendiğim yoktu bende en çok tercih edilen kasaptan aldım kemikleriyle birlikte suyunuda kaynatıp buzluğa attım
Miine Gulmrt teşekkür ederim canim ama ist gelin geldim burda hangisi güvenli bilmiyorum eşimde bilmiyor inşallah buluruz güvenli kasap🤗
Miine GokSuM MotherQueen GokSuM cok teşekkür ederim hanımlar 🤗bnde araştırayım tekrardan inşallah güvenli kasap bulursam alicam nasipse 🤗
BirVeraAnnesi35 Miine kasaptan aldık 2 kere çekilmiş olsun dedi dr ☺️ Ama gittiğimiz kasapta sağolsun bebek için olduğunu söyleyince hemen vermedi yarın sabah gelin ilk sizinkini çekip vereyim şimdi bunda dana kıyma kalmıştır içinde dedi ertesi gün aldık çift çekim