Kbremelis Arkadaşlar merhaba 2 aylık. Bebeğim devamlı ışığa bakıyor sizinde öyle mi genellikle de emzirirken dikkat ediyorum hep avizeye bakılı tedirgin oldum başına gelen var. Mı
Bimelekannesi Kbremelis uzağı net göremedikleri için o aydınlık dikkatini çeliyor olabilir normaldir bence
Halimeuysal Benimde aynı şekilde kafasını çevirsem dönüp yine avizeye yada ışıklara bakıyo ama normalmiş bu ayda renkli şeyler ışıklar dikkatini çekiyormuş☺️
gozdesh Nilmerih benim bebeğim de odada hep aynı iki yere kitlenip bakıyo mırıldanıyo korkudan geberiyorum 🥲😂
Sssby Nereye baksın dikkatini çekiyor benimkide sürekli ışığa ve kanepelereyken duvardaki çerçeveye bakıyor kafasını çeviriyorum tekrar dönderip yine bakıyor 😂😂
Baharilkim Kbremelis benim bebeğimde öyleydi nerde parlak ışıklı bişe olsa kitlenir bakar kontrol ederdi dikkatini çekiyo normal
Deletedmom5284 evet benimkide öyleydi 5 ay, sonra bıraktı, baktırmadım ben gözleri hassas diye ışıktan uzak tuttum
MNMD Kbremelis şu an 6 aylığız. 2.-3. Aylarında benim oğlumda devamlı ışığa bakıyordu. Işık kapaşı bile olsa gündüzleri hep avizeye bakardı. Zamanla geçti ama 🙂