MasalSeda Eşim ve ben sağlık calisaniyiz aşılarımızı olmamıza rağmen covid pozitif olduk semptomsuz geçiyor ama bebeğim ateşlendi, covid olabilir mi diş çıkarıyor bir yandan, ne yapmalıyım yardiiimm🙌🏻
Bimelekannesi MasalSeda ateşi kaç ? Geçmiş olsun Rabbim hepinize şifa versin. Diş ateşi 38 i geçmez derler
Pinkbery MasalSeda covid olabilir. Benim kzımda 39-40 derece ateslendi. Kan tahlili yapıldı. Dr değerleri covide benziyor dedi. Sonra babasj yaptırdı test kendine pozitif cıktı, bende pozitif cıktım. Muhtemelen oda oldu. Antibiyotik ve donusumlu ates dusurucu kullandk 2-3 güne normale dondu şükür. Ama bastaki atesi direncliydi ilacla düşüp sonra yeniden cıkıyordu. Gecmis olsun kolay atlatıyorlar endişe etmeyin.
GoGirl MasalSeda bizde disle birlikte atlattik covid diside patladi tam o donem atesi 38 i gecti 3 gun calpolu 38 i gecmeden vermedim gormek icin atesini
Momkids MasalSeda sağlık çalışanının bunu buraya sorması tuhaf olmuş biraz😊 çalıştığınız yere bi gösterin bence ateş ihmale gelmez
Synmannesi Kızım inatcı ateşi vardı 3 gün sürdü anladım yemiyordu mama huysuzluk yapıyor sürekli ağlıyordu 5 ay 27 günlükken korona oldu hep fitil verdim :( öyle böyle geçti inatcı ise ateş kesin korona rabbim şifa versin
MasalSeda Çok teşekkür ederim calpol var reddediyor asla ilaç içmiyor su ile karıştırıp verdik meyve suyu gibi içti 38 i geçmedi çok şükür