deniz_melih Merhabalar sezeryan olanlar bakabilirmi sezeryan dikişlerimin biraz üst kısmı şiş hala inmedi normal mi bu durum acbaa inermi😞dikişler iyi dikişin biraz üstü katlanmış gibi bombeli tuhaf
deniz_melih ilkgozagrimm benim 10 gün ama arkadaşımla aynı gün doğum yaptım onun dümdüz anlamadm valla
Esra09 deniz_melih 3 ay oldu hala doktorumun verdiği kremi kullanıyorum hiç böyle şikayetim olmadı ileride olur mu bilemiyorum
deniz_melih Meleka arkdaşımla aynı gün doğum yaptm onun dikişi böyle değil acaba çok oturmaktanmı kaynaklı
tospikinannesiii deniz_melih Canım ben bunu yaşamadım ama ilk zamanlar bı kızarıklık hissizlik vs olmuştu. 16 aylık bebeğim suan hissizlik yok, sadece ince bir çizgi şeklinde kaldı belli bile olmuyor.
momaysegul deniz_melih 14 ay oldu doğum yapalı sadece ince bi kesi görüntüsü var acaba kilo ile mi alakalı bi durum🙄🤔
deniz_melih momaysegul sanmıyorum 55 kiloyum şu an çok dinlenmeden 2.gün ayaklandım ödemmi bilmiyorum Dr normal dedi pek inandırıcı konuşmadı çünki çoğu kişide yok
Utkucan deniz_melih benimde öyle 18 gün oldu sezeryan olalı ve o bölgede hissizlik var ama ben o şişkinliği aldığım kilolar ve kalan göbek sanıyordum😱😱
deniz_melih Utkucan bence kilo felan değil cnm ben 55 kiloyum şuan 10gün oldu doğum yapalı sanki üstteki deriyi katlayıp dikmiş gibi şiş bombeli
iki_tospik_annesiii deniz_melih evet cnm benimde öyleydi şuan yavaş yavaş gidiyor. ne zaman doğum yaptınız
deniz_melih Deletedmom5284 yaaa inşalh geçer çünki gerçekten kötü görünüyor sanki katlayıp dikmiş gibi
Fitifiti deniz_melih 2. Sezaryeni oldum 2 ay önce ve dikişlerin üstü bayağı şiş eyvahh dedim enfeksiyon kaptım doktoruma yazdım hemen,çağırdı gittim ve o şiş değil yağ demesin mi😳girdim yerin dibine😂
deniz_melih Fitifiti ciddenmi dikiş olan kısım değil ama dikişin biraz üstü dimi ben 55 kiloyum ama yağ olurmu bilemedim 😞🙄ee kalıyormu öyle yani
ilkgozagrimm deniz_melih canım daha yeniymiş senin bol bol yürü cok oturma bazende vücüttan kaynaklı oluyor benimde başlarda yoktu sonradan oldu