KuzeyiinAnnesii Sseda05 3,5 aya kadar kundak yaptım ondan sonra bırakması zor oluyor diye yaşav yavaş bırakdık canım biz şuan 9 aya giricez
seldaselda28 Sseda05 Ay biz de 16sinda 6 aylik oluyoruz hala kundakliyorum.Zateb uzun uyumuyor kundaksiz yatirinca hemen uyandiriyor kendini.
thelake Sseda05 ilk 2 ay yaptim sonra sıkıldı bıraktım 5. Aya yakın tekrar başladık huy değiştirdiği için 🤣 oda 15 gün sürdü şimdi 5 ay 5 günlük tamamen bıraktı
Elifmom Sseda05 7 aylıgız hala kundaklıyorum mecburen cunku dırek uyandırır kendını hıc uyuyamıyo oyle denedim ama olmadı malesef
Sseda05 KuzeyiinAnnesii bizde 6 bucuk aylıgız gece uykusunda kundak yapıorum hala cunku elleriyle sureklı yuzune goturuyo uyandırıyo kendını
Sseda05 seldaselda28 sizde bizim gibisiniz 😊 bızımkide öle gunduz yapmıyorum ama geceleri yapıorum sadece kollarına oda kendını uyandırmasın dıye bi sorun olacagını dusunmuyorum ben ama
Sseda05 Elifmom bizde oyleyız nasıl rahat uyuyacaksa öle devam edıyorum bir akadasım 1 yasına kadar kundaklamıstı
Selma1993 7 buçuk aylık ve hala kundakliyorum nasıl birakicam bilmiyorum bırakanlar nasıl yaptınız anlatır mısınız
Arzu34 Bizde 4 aylık olucaz bende geceleri ya büyük alt giydirip ellerini içine sokuyorum yada yarım kundak yapıyorum elleriyle çok uyandırıyor kendini nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum