Deletedmom324 Elifnazzzim ben yaptım. Ürünüm de geldi. Sadece uzun sürüyor. Instagramda asagıdakı sayfa var. Bakın derm. https://instagram.com/aliexpress_rehberi?utm_source=ig_profile_share&igshid=3005glqtx4vt
Simays Elifnazzzim ben gecen yaz bikini ve pareo bile almistim bir de burda 150 tlye satilan renkli gunes gozluklerinden almistim 😃 hepsi cok guzel geldi gayet guvenilir sadece aceleniz olmayacak urun icin gelmesi uzun suruyor
Miiray Elifnazzzim ben babaynest emzik zinciri sal bile siparis vermistim hepside geldi oncelerde bekarken makyaj falan siparis vermistim onlarda hepsi gelmisti uzun suruyor sadece bazen iki hafta bazende bir ayi surebiliyor
ozgecicekoglu Alıcağınız ürünün satıcısını iyi seçin yorumlarına ve puanına bakarak alın bende çok alışveriş yaptım sadece birkere ürünlerim gelmedi
Nslhncyl Bende bebek çantamı aliexpresten aldım oğlumun doğuö günü için balonları felan ordan aldım yarı yarıya fark ediyor resmen fiyatlarda
GmzSnn Bende diğer site olan wishten alışweriş yapıyorum her zaman güwenilir geldi ürünlerim ikisi gelmedi direk para iadesi yaptılar😊
Atlas ozgecicekoglu canm bende bi urun almistm gecen yillarda urun gekmedi ustelik urunu onaylamistm aldim diye üzerinden 1 yil gecti arkadasin biri dedi musteri hizmetleri var diye yazdim oraya 10 gunde yatirdilar parami bilgin olsun
Atlas ozgecicekoglu saticiyla degil iste bende saticiya yazdim parami yollamiyoe müşteri hizmetlerine yazman lazım çeviri yapipi yazmistm ben