CerenSelim Güzel anneler biz 6. Ay kontrolümüze 1 hafta kala tadıma başladık ( hayalindeki gibi olmadı benim sıpa oyuna çevirdi hep tükürdü 😂 ) havuç ile başladık yarın ne vermeliyim bilemedim bal kabağımı patates mi veya başka bişey mi
Drindniz CerenSelim baş kabağı verin patates bize alerji yaptı aylarca geçmedi o yüzden ben bal kabagını seçtim 😂 seni seçtim pikaçu
Boncukoglumm CerenSelim merhaba ben önce yoğurtla başlamıştım sonra patates havuç kabak bezelye bal kabağı brokoli verdim sonra meyvelere gectim meylerden sonra meyveli yoğurtlar verdim sebzeleri verirken hep süt sağdım içine sütün tadını alsın bırakmasın diye biraZda zeytinyağı koydum sebzeleri buharda haşlayıp çatalla ezdim hep blendır hiç kullanmadım her sebzeden sonra yoğurtta verdim ben bebeğimin süt alerjisi olmadığını bildiğim için yoğurdu rahatlıkla verdim 🌸
CerenSelim Boncukoglumm malesef ki bizde süt alerjiside var 1 hafta sonra yest yapılıcak umarım geçmiş olsun 🤲🏻
CerenSelim Babymom123 bizde fışkırarak kusma balgamlı ve gürültülü kaka birde kilo alamama problemimiz vardı