Kader3673 Arkadaşlar 2 ci ayımıza gırdık bebek memede 5 dakka durup baslıo ağlamaya tutturamıyorum hem emmek ıstıyo ama emmıo canı yanıomus gıbı aglıo sankı agzından memeyı cektımde ıstıyomus gıbı aglıyo. Aynı durumu yasayan varmı ☹️ Yardımcı olun noluuur
26262626 Kader3673 benimde aynı 80 günlüğüz. Emzik emiyor mu benim aklıma o geliyor. Gazla alakası yok bence ne gazlı günlerini gördük.
Ebrulideniz Kader3673 kız bebekmi. Kontrollere gittiğinizde birde idrar tahlili isteyin. Yada çişini yaparken kontrol edin ağlıyormu die enfeksiyon olabilir
Morfrenk Kader3673 olur mu öyle şey hiç bir gaz damlası zaten bıçak gibi kesmez ama yine bir tık bile hafifletse yeter yavrucağa bak benimki 5 aylık daha bırakamadım damlaları korkumdan.
Kader3673 26262626 emzık emıo ılk gunden ıtıbaren kullanıo bazen ıttırıo emzıgı almak ıstemıo . Ama aklımı kurcalayan bıse var. Alt damakta on dıslerın ıkı yerı kabarmış o etkı edebılırmı
Kader3673 Ebrulideniz erkek bebek bı kere gorurduk gecen ay cok aglıo dıe aşırı gazı var dedı .Doktor ıkı tane gaz ılacı verdı ama bı rahatlama yok
dgDmys Bizde iki aylığız aynı dediklerini yapıyor benim kızım da aç gibi çıldırıyor ama emmiyor aşıdan sonra böyle oldu