Karakaya35 Merhabalar kızım 1 aylık ilk ay 800 gr aldı doktor bence karnı doyuyor dedi ama tereddüt ediyorum ben yetmiyormuş gibi geliyor sürekli memede kalmak istiyor gazdan mı açmı bilemiyorum kafayı yemek üzereyim 😔
Htcomerasafyuce Karakaya35 bizim 1 kilo almıştı ama arada fark yok yani Bebis doymasa kilo almaz zaten yeterince almis annesi kilosunu sen merak etme sağlıklari yerinde olsun varsin ayda 1 kilo alsinlar varsin 500 gram
fatmanurkantar Karakaya35 ilk iki ay sadece açlıktan emmiyor bebekler sizle teması bu şekilde şaplıyor gazı olunca emmek ister sizi özleyince emmek ister sadece açlıktan değil
fatmanurkantar Karakaya35 benim kızım ilk ay 1 kg ikinci ay 850 gr aldı gayet normal 750 gr-1.5 kg ideal olanı zaten
reinamm Karakaya35 900 gram aldı gayette iyi dedi doktor. Arkadaşımın bebeği 30 gram aldı ona rağmen halen sadece emziriyor. Bence bu kadar da abartmayın. 5 kilo mu alsın bir ayda
Sezenkumsal92 2 aylik olduk biz 2845 dogdu simdi 5350 grm 2 ayda 2bck kilo almis bnce sizinkide gayet iyi sut kalitesini arttiracak besinler tuket
Karakaya35 Sezenkumsal92 hergün yumurta yiyorum Rezene içiyorum malt içeçek tüketiyorum umarım işe yarar
Karakaya35 reinamm kilosuna takılmadım zaten sağlıklı olsunda farketmez benim kafama takılan sürekli emmek istemesi
Dlkbbygt Karakaya35 1.750 aldı, anne sütü sadece, ama her bebeğin vücut yapısı gelişimi farklı oluyo tabi.. Doktorunuz öyle dediyse endişelenecek durum yok bence
1850 Karakaya35 1 ayda en az 500 gram ıle 1 kılo arası almalı deniliyor. Alması gereken degerlerde saglıgıda yerındeyse korkmayın zamanla kılo alır
Fatmanuuur Karakaya35 canm benim bebeğim 3750 kg doğdu 1 ayda 1500 kg aldı her bebek farklıdır kafana takma o kadar 800 gr da normal doymasa çok ağlar durduramazsın zaten. Benim bebeğim de çok ağlardı ilk zamanlar öyle memede durmak isterdi