Fatosemir SILACINAR deneye yanıla öğrenceksin canım 60 cc başla eğer bitirirse bi dahakine 70 cc yaparsın bitirmezse içtiği kadarını yaparsın.
Kelebegimmmm SILACINAR iki saate bir gece gündz sağın sütünz artsın. Her bebek farklı içer. Deneyrk bulun
Tugcecaliskan 60-90 arası içer canım ben 30 veriyordum sütüm azmıs doktorum 90 içer mama takviyesi yap demişti bana 😔
Kbrmra Bebeğin açlık durumuna göre değişir. Yada iştahına göre. Siz sık sık sağın hazır dursun içtiği kadarını içer kalanı buz dolabına koyar tekrar içirirsiniz
Deletedmom5284 SILACINAR ne kadar verirsen içer bilmez ki o çok veriyorsun emzik ver meme ver oyala kucakta gezdir
Fatosemir SILACINAR yani maşallah çok yiyor ama anne sütünden zarar gelmez istediği kadar yesin kusup rahatsız olmuyorsa :)
Fatosemir SILACINAR yok canım naptın çocuk daha küçük bunun atağı var dişi var hareketlenmesi var aldığı kilolarda gider merak etme :)
ErdoganEda 2 aylıkken benim kizım da fazla alıyordu şimdi damakları kaşiniyor bazen 40 bile aldıgı oluyor uyuturken iyi içiyor ama