kaymakliekmekkadayifi Kizlar benegin burnuna sut nasil damlatiliyor yani o islem tam olarak nasik uygulaniyor damlatiktan sonra bebegi yuz ustu falan mi tutuyoruz napiyoruz bebegimin burnu cok tikandi evde de hic bisey yok kullanabileceğim
ebz09 kaymakliekmekkadayifi Sakın damlatmayin anne sutu damlatildigi yerdeki zararli bakterileri besler. Odaya yarisi kesilmis sogan koyun varsa ustune karanfil saplayin. Ev kebap salonu gibi kokar ama deger
Feyzosunannesi kaymakliekmekkadayifi bilgim yok canim ustte kalsin, burnu acmak icin mi yapiliyoms yeni ogrendim🌸
Gokcemsii kaymakliekmekkadayifi doktorlar tavsiye etmiyor ama öyle bi işlemi. Bi soğan kesin barsa karanfil batırın içine yanına koyun.
kaymakliekmekkadayifi Feyzosunannesi evet burnu acmak icin yapiliyormus canim bende yapicam ama nasıl bilmiyorum
Giizzeemm kaymakliekmekkadayifi burnunun kenarına hafif tereyağı sürün burnunu akıtacaktır 😋 doktordan duymuştum internette okursanızda görebilirsiniz
birboncukannesiiii kaymakliekmekkadayifi tek önereceğim çare, nöbetçi eczane otri bebe aspirtör ve serum fizyolojik. :( damlatıp çekicen. soğanı da sütü de öneremem. Sonuçta bi bebek soğan yakar bide 🤦🏻♀️ Allah korusun dili yok söyleyemez..
Semahmet18 Bende internetten görmüştüm tuzlu su. Ve denedim işe yaradı bi iki damla damlattım bi hapşırmayla bütün sümüğü çıktı rahat nefes alabildi
Semahmet18 kaymakliekmekkadayifi benim bebeğimde çok küçük hatta prematüre bi bebek ama ben bi zararını görmedim serum fizyolojik alsanız bile oda aynı tuzlu su yani değişen bişey yok canım
Beyzasmom kaymakliekmekkadayifi ben serum alıncaya kadar tuzlu su yaptım ama aspiratörünüz kesinlikle olsun hayat kurtarıyor
Goksen_2 kaymakliekmekkadayifi bana doktorum söylemişti Bn kaşığa ilk sagıyorum normal yatarken damlatıyorum ve en geç 1 dakika içinde bütün pislikler kendiliğinden çıkıyor bir sakıncası yok olsa doktor demezdi bence
kaymakliekmekkadayifi Goksen_2 kendiliginden cikiyor derken basil cikiyor hapsiriyo mu ? Sirt ustu mu yatiriyosunuz detayli sekilde anlatabilir misiniz ilk defa yapicam
Goksen_2 kaymakliekmekkadayifi sırt üstü yatarken direk kaşıktaki sütü burnuna damlatıyorum damlayınca zaten yumuşuyor ve hapşırıyor kendiliğinden çıkıyor ☺️
Gulmrt kaymakliekmekkadayifi serum fizyolojik alın inanın eliniz alışınca kullanımı çok kolay youtube da videolar var ihmal etmeden her gün yapın özellikle emzirmeden ve banyodan önce çok iyi rahatlar
Zarayagmurr kaymakliekmekkadayifi ferum fizyolojik alsanız bile oda aynı içerikte tuzlu su karışımı bende almadan önce sütümü bir damla damlatmıştım burnuna sonra yüz üstü avucumun üstünde tutmuştum zaten hapşırdığı için çıkmıştı içindekiler bi zararınıda görmedim ama diğer gün serum fizyolojik aldım bende
Beyzasmom kaymakliekmekkadayifi tuzunu çok koymayın illa biraz yakar ama rahatlatır inşallah burnu tıkalıyken memeyi de tutmaz çünkü
Gulmrt kaymakliekmekkadayifi doktorumuz asla öyle bişey yapma çok zararlı eski usulde doğru bilinen çok yanlış var. Yapmayın lütfen