Vera20 İyi geceler annisler 8 aylık kızım 3 aydır her banyo yapışında ağlıyor her türlü yöntemi denedik ama fayda etmedi önerisi olan var mı acaba artık dayanılmaz haldeyiz banyo bizim için zevkken işkenceye dönüştü 😭
TinkyWinky Vera20 ben ilk banyosundan beri bebeğimle yıkanıyorum hiç ağlamadı aksine duştan çıkınca ağlıyor 😊
BeautifulMother1 Vera20 banyoda önce suyunu hazırlıyorum sonra küvetini su ile doldurup o şekilde yaptırıyorum mutlu oluyor çıkarken ağlayarak çıkıyoruz bizde 🌺 belki sizde de işe yarar
Cicekimftm Vera20 bizimde öyleydi. Ama son zamanlarda farkettim şey şu ,su ısısını ayarlayamiyormusum. Her zamankinden bir tık ilik yaptım ve hiç ağlamıyor simdi
Zehraasya Vera20 cagnimmm kucağına al beraber yapmayı dene kuvete su koy birak hiraz oynasin kndi oyalansin bnimde kizim var asya biliyosun o o seklde sevmeye basladii odabir 6asi buldu😁😁😍
SalmanovNergiz Merhaba canm.benim kizimda banyoda hep aglardi.bebeginle birlikde banyo yapmayi denedinmi hic o zaman daha guvende oldugunu duwunur belki.