ilkemahsen Alkolsüz bira süt yapıyormus deneyen varmı hergün üc kere bi fincan icince geliyormus benim bi gögsümde süt yok gibiydi bgün ictim sütüm geldi denemeyen deneyebilir migrosta var ben sekersz olanı aldım
ilkemahsen semaahmet benim arttı gibi yeni basladım sekersz olanı günde üc kez bi t.kahvesi fincanı icin 10 teleye aldım ben birde sokta a101 de maltana meyveli alkolsuz icecek var onuda deneyin oda süt yapıyo
ilkemahsen semaahmet benmde tek gögsümde süt vardı bgun denedim sekersz aldıgımı migrostan alkolsuz bira deyin verrler öteki sekerli olanıda aldım sokta a101 de var onuda denicm hergün bi tane icicem bu migrostan aldıgım birayıda günde üç kez bi fincan ictim ise yarıyo gibi ama sık sık emzir
ilkemahsen CanselK ins dene canım cogalır Allahın izniyle migrosta alkolsz bira deyin gösterrler bira tadı aynı sadece alkol yok
ilkemahsen Fulyaalinmina canım bi gögsümü hic emmiyordu süt yok diye simdi emiyor gelmeye basladı migrostan alablrsn saf bira alkolsz
ilkemahsen Fulyaalinmina migrosa gidin alkolsuz bira deyin 10 lira ya aldım ise yarıyo ins sizdede yarar
OncedenGurme ilkemahsen alkolsüz bira dediğiniz malt içecekler sanırım. E bebek ve jokerde de var. Ben çok tükettim, faydasını gördüm
ilkemahsen OncedenGurme maltınıda aldım da canım bide bildigimiz bira var migrosta onu aldım o da gayet iyi malt dedigin a101 de de var meyveli bu dedigim normal bira maya özünden dolayo süt ypıoms
Fulyaalinmina ilkemahsen hemen deneyim bende ya hiç sevmem bira tadını ama alırım ne olacak süt için yemedigim icmedigin şey kalmadı
Rabiaaaaaa ilkemahsen ben metrodan almıştım öneri ile süt yapıyor diye ama çocuğumda dehşet gaz yaptı hemen bıraktım ona dikkat edin