Ahhsnn Arkadaslar bebegim 1 aylik ve cok gazi var geceleri uyumuyor tavsiyeleriniz neler yardim edin litfen ya😥
Gin Ahhsnn gün içinde bol bol gaz masajı. doktorunuz önerirse eğer gaz damlaları ve probiyotik kullanımı.
elifle Ahhsnn ilk 3ay neler denemedik damlalar, masajlar ,kurutma makinesi ile ısıtma çalışmalari …çok kez ağladım o kivrandigi için…malesef bağırsak gelişimi düzeni 3 aydan sonra oturuyormuş, zamanla azaldi .hava yutmamasina özen gösterin şuan bu önemli.
Burcin61 Ahhsnn canım benim bebeğimde öyleydi biogaia damla al çok iyi geliyor 2 aydan sonra düzeldi bebeğimm onunla birde sürekli masaj yapıyordum duş aldırmak da iyi geliyordu
Seydos Ah ah çok çektim halada biraz var gazı 2,5 aylık doğumdan sonra ilk haftalarda başladı ıkınmaları.o kadar ıkınıyodu ki kıpkırmızı oluyodu yüzü..doktorumuz sab simpleks verdi hiçbir işe yaramadı baktım doktor üç ay çekeceksin dedi gittim biogaia aldım probiyotik yani sezaryen olduğu için bide bağırsakların ihtiyacı olan probiyotiği alamamıştı bebeğim..ama tek başına yetmedi tabi nurse harveys aldım bikaç gün verdim alerji yaptı baktım olacak gibi değil bütün damlaları bıraktım zaten işe yaramıyo boşuna ilaç girmesin vücüda dedim.ben çözümü şöyle buldum baktım ıkınmaya başlıyo huzursuz altını açıyorum alt açma örtüsünü serip bebek yağıyla karnına masaj yapıyorum youtubede var ı love you tekniği hatta çok gazı varsa direk aşağı doğruda sıvazlayabilirsin..emzirirken dik pozisyonda emzir gazını çıkarmadan uyutma bide banyo yaptır çok iyi gelşyor..son olarak laktazm kullandık oda kabız gibi bişey yaptı bebeği şuan bacaklarını hateket ettiriyo daha kuvvetli bir şekilde altını açmadan gazını kakasını yapıyo ama tabi gece yine ıkınması olunca kalkıp altını açıp bekliyorum yapınca emzirşp uyıtuyorum arifoğlunun rezene anason çayınıda kullanıyorum yemeklerede kimyon koyuyorum bide süt ürünü içeren hiçbirşey yeme bir dene bu gazların sebebi alerji aslında bebenim bebekte yumurta alerjisi çıktı meğersem o yşzdenmiş o kıvranmalar
snowflake Benim kızımdada var gaz sorunu bende günde sabah akşam 10 ar damla nurse harveys veriyorum birde 6 damla magnorm akşam oluncada ebebekten kiraz çekirdekli kemer aldım onu ısıtıp koyuyorum kimyon içiyorum ve kızımada içiriyorum