Adellaamm Degrmenesra anlattığıniz belirtilerin hepsini bu hafta yaşadım ve kızımın iki tane dişi çıktı. Kafası hep terliyirdu. Eli hep agzinda. Herşeyi ağzına koyuyor.
Degrmenesra Adellaamm evet yaaa aynısı bizdede var ve ilk defa uyuyamadı uyuttum defalarca ağlayarak uyandı bu saat oldu daha şimdi derin uykuya daldı
Adellaamm Degrmenesra aynı şeyleri yaşadım canim. Kızım kolay kolay ağlamaz ama ağlayarak uyanıyor bu aralar
elifle Degrmenesra ağrı sızı onu huzursuz ediyor dalamiyor uykuya umarım kısa sürer Allah hepimize kolaylık versin
Damla29 Adellaamm benim oğlumda 3 4 gündür uykulardan aglayarak uyanıyor normalde uyanır çipil çipil bakardı oynardı beşiğinde ama su aralar hep aglama krizleri kucaktan inmeme kakada yeşil bekliyoruz kaç güne gelir acaba😱
Filizderit Degrmenesra cok zorr. Cnm egerki bir anne cocugunun dis sancisini hissetmis olsaydi anne herseyden umidini keserdi o derece kotu
Damla29 Degrmenesra kakası bizimde 3 4 gündür yeşil huzursuz eli agzında emiyor ısırıyor kucaktan inmek istemiyor aglıyo durduk yere kulak çekiştirip duruyo damaklar şiş elime tık tık ediyor bişe ama gelen giden yok bekliyoruz 6 aylıgız🤷😳😍