Sevdamavi Elinde eldiven tutmuyor kızlar cok hareketli atıyor elinden ,yüzünü çizmiş azıcık tırnaklarıyla cok üzüldüm .
Mrveykt Sevdamavi benim kiz da 16 günlük hiç eldiven takdirmadik ellerini keşetsin diye. Tırnaklarını kesiyorum.
Flora Sevdamavi Ben doğduğu ilk hafta taktım sonra hep kestim yüzünü çiziyordu bir kaç gün sonra düzeliyordu iyi ki takmamışım eldiven ayından önce kavrama tutma eylemlerini gerçekleştirdi keşfetme özelliğini elinden alıyoruz takmayın bence dikkat etin törpüleyin ya da kesin uzayınca bilmiyorum takibide zor oluyor ilk zamanlar neye yetişeceğinizi şaşırıyor insan ama tavsiyem sadece ☺️
yavruhamsi Sevdamavi daha küçükmüş yavrum kuş yaa kendinden eldivenli giysiler oluyor veya ince çoraplarından isterseniz takın
RainOverMe Çorap giydiriyordum ben, eldiven niyetine ayrı almıştım boğaz kısmı uzun olanlardan. Bir de gec fark ettıgım ıcın almama gerek kalmadı ama kendınden eldıvenlı ustler var onlardan bulursanız deneyın derım🤗 saglıkla🙏🏻
Sevdamavi RainOverMe az almışım kendiliğinden eldivenli kıyafet pişman oldum az aldıgıma hemen büyür dediler fazla yenidoğan alma dediler
Flora Sevdamavi yok kalmaz benimkini görseydin her ailemle görüştüğümde perişan ediyorlardı beni yüzü hep çizikti hepsi geçiyor 1 haftaya ama gözüne gelirse kötü dikkatli olmak lazım
RainOverMe Sevdamavi evet cabuk buyuyorlar ama o ustlerın de ay ay olanları var dıye bılıyorum. Bebegınız cok kusan bı bebekse malesef fazla elbıse gerekebılıyor. Bebegımın oyle bı sorunu yoktu ama yegenım sürekli kusardı kıyafetlerını gunde en az 5-6 kez değiştirirdik, siz ihtıyacınıza gore karar verın bence🤗
Bskulku Sevdamavi bende 15 gün falan kullandım kesip törpülememe rağmen kendini yine çizdi ama o kadar ince oluyorki çizikleri diğergün genelde bişeyi kalmıyor.