leylzd Arkadaşlat merhaba. Bebeğimin 8 ayı oldu, yürüteç aldık. Yürüteç kullanan anneler ne kadar bebeğiniz yürüteçde kalıyor? 15-20 dk günde 1-2 defa diye biliyorum ben, yinede size sormak istedim
YavruKurdum leylzd Kullanmıyorum ama doktorlar da koyacaksınız bile maximum 30 dakika ve her gün değil diyor
Yeliz1905 leylzd Ay bende bu aralar arastırıyroum 😊 çok kararsızım doktor kesinlikle almayın annesi dedi fakat ablan iki çocuğumda da yürüteç kullandı hiçbir sıkıntı yok hatta çevremde bir çok kişi kullanıyor onlarda sıkıntı yok bilemedim yani ben de ne yapsam
leylzd Yeliz1905 benimde doktorum tavsiye etmedi, ama ben yinede aldim. Hepimiz onda buyumedikmi ya) Simdi herkes herseyi zararli diyor) Sadece cok tutmamak sartiyla ben aldim, cok seviyor her yere dokunuyor)
[silindi] leylzd 20 dakka yazıyor ama ben daha fazla tutuyorum çünkü çok seviyor koşturmayı heryeri dağıtmayı elleriyle herşeye dokunmayı çekmeyi koyuyorum 5 dakka duruyor alıyorum sonra 5 dakka sonra 5 dakka öyle öyle oyalanıyor