Zeynocemre Kızlar saglık ocagı verdi bu vitamini ya sanki kullandıgımdan beri cocuk uyumuyor ishal oldu gaz sancısı basladı acaba bu vitaminin yan etkileri mi ne yapsam bilmiyorum 😢😢aynı durumu yasayan var mı
Thesra Zeynocemre İshal gaz yaparmı bilmiyorum biz onu kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşamamıştık ama o bitince monovit verdiler oda kabız yapmıştı sonra doktoruna sorup değiştirdik şimdi özel bir d vitamini kullanıyoruz
Mervee98 Zeynocemre içerisindeki kağıtta yan etkileri yazıyo bizde ilk kullandığımızda gaz yapmıştı şuan bi sıkıntımız yok
G_ADAN Zeynocemre bende 10 gündür kullanıyorum ama herhangi bi gaz kabızlık olmadı belki ilaçtan olmayabilir
E_eren Zeynocemre ya tera d3 içinde paraben var diye değiştirdi bizim doktorumuz. Ben içinde kanser yapan madde var diye duymuştum. Doktorunuza sorup değiştirin onu bence
Demirhann E_eren çüş daha neler ya kanser yapan ilacı cocugs verirler mş saglık bakanlıgı niye var mantıklı olun azcık ua
Elizan28 Arkadaslar bende daha yeni aldim tera d3 u . sordum hatta monovittin yerine veriyorlarmis ayni olarak. Sadece saglik bakanlığı değiştirmiş . oyle kanserojen bi madde olsa bebeklere verirler mi arkadaslar