Melekanne16 Uzamış sarılık yaşayan var mı ? Ne kadar sürede geçiyo ? Bizde uzamış sarılık var 1 aylık olduk hala geçmedi. Geçirmek için yapmak gereken bişey var mı?
Ebruk Melekanne16 bizimde öyle hala geçmedi bir aylık oldu kızımda ilk ölçüm 8.9 du henüz kontrole gidemedik hastaneye kaç oldu merak ediyorum
Alpitom Melekanne16 1,5 aylıkken geçti. Bol bol beslemek tek çaresi benim sütüm yetersizdi mama takviyesi de vererek hep emzirdim
[silindi] Emzirmeye devam et uzamış sarılıkta sıkıntı olmuyor bizimki 2.ayda geçmişti kırkından sonra
Melekanne16 Ebruk Bizim 1haftalıkken 15 di 2 gün sonra 13 dü 2 gün sonra yine götürdük 11 e düştü kan testi yaptırdık hersey temiz çıktı doktor kendiliğinden geçecek dedi ama hala geçmedi azaldı sadece
Oznuryunus Melekanne16 yok canım şimdi 2 aylık gözlerinde hafif var hala en son ordan çıkarmış ya bizimkin18 e kadar çıktı 20 olsaydı hastaneye alacaklardı ben saat başı emzirdim öbür hafta 15 oldu ondaj sonraki hafta 11 oldu duser dedi bir daha gitmedik
Oznuryunus Melekanne16 ıdrariyla atıyor sarılığı bizimki sürekli idrar yapıyordu birde sariydi idrari
Oznuryunus Melekanne16 zamanla canım bende hastaneye alacaklar diye korkuyordum yavaş yavaş geçiyor inşallah tez zamanda geçer 🙏
Alpitom Melekanne16 yeğenimin 9 aylıkken geçmişti bu tür sarılıklara anne sütü sarılığı deniyor anne sütü sarılık yapıyor ilacı da anne sütü. Geçer inşallah sizinki de geçmiş olsun 💐
Oznuryunus Betul43_ Melekanne16 aynn uzamış sarılığın sebebi vardır bizimkinde troid yüksekliği çıktı şükür sarılık yükseltmiş sarılığı düşünce normal çıktı
Betul43_ Melekanne16 uzayan sarılığın sebepleri var Dr götür bizimki iltap kapmış ve 7 gün hastanede yattı antibiyotik aldı dikkat et
Ohaezgi Melekanne16 biz yaşıyoruz canım 35 günlük bebeğim hala sarılığı az da olsa var alnında mesela belli oluyor emziriyorum geceleride mama veriyorum ama hala atamadı doktor bazı bebekler geç atıyor dedi tek çözüm emzirip su vermek🤷🏻♀️