dunyaninenguzelkokusu Bir yaşında kızım 15 saat oldu emmiyor meme görünce ağlıyor diretiyor önceden az da olsa emerdi . Mama yaptım onu da az içti 7saattir yemek yemedi aç olması lazım diş ağrısından mı birde ağrı geçince emmeye döner mi geri
birkediannesi dunyaninenguzelkokusu benim bebeğim 11 ay 16 günlük 1 aydır günde 2 kez emiyor onda da uykulu yakalarsam yeni uyanınca uyurken emiyor onun dışında uyanıkken ağlıyor emmek istemiyor emzik seviyor hep emzik emiyor ondan kaynaklı ben emziği bıraktırmaya çalışıyorum normalde meme bağımlısı bir çocuktu emmeden asla uyumaz emerek uyurdu 1 aydır böyle mesela bugün 1 kez emdi sadece sabah kalktığında bu aylarda sanırım normal oluyor etrafı keşfetme istekleri çok fazla birde büyüme atağı diş falan da eklenince sen sürekli konuşarak sıcak bir şekilde teklif et bırakmasın diye inşallah düzelirler kuzum ya
dunyaninenguzelkokusu birkediannesi ah inşallah canım çok teşekkür ederim 🙏❤️ elimden geleni yapıyorum inşallah geçicidir
dunyaninenguzelkokusu birkediannesi emme ve ek gıda dışında birşey veriyor musun kuzum mesela mama yada kaşık mama gibi ? Ek gıdaya ağırlık versem nasıl olur diye düşünüyorum bu süreçte
birkediannesi dunyaninenguzelkokusu yok hayır vermiyorum aslında bebeğin 1 yaşında olmuş artık ek gıdaya ağırlık verebilirsin ama yine de günde 1.2 kez 5 dk da olsa emmesini sağlasan çok iyi olur bende zorluyorum sürekli teklif ediyorum çok zormuş istemeyen çocuk
dunyaninenguzelkokusu birkediannesi uyurken falan biraz emdirmeye çalışıyorum canım çok çok zor hemde