Cnksncnsu Kızlar bebeklerinizin besinlerine ( çorba vs. ) az miktar da olsa tuz koyuyor musunuz yani bazıları koyulur diyor bazıları 1 yaşına kadar yok diyor kafam karıştı !
ipekkizimm Cnksncnsu 1 yaşına kadar tuz şeker koyulmaz canım. 1 yaşından sonra az miktar diyorlar. Zaten omru boyunca tuzlu ve sekerli seyler yiyecek 6 ay yemese bir sey kaybetmez 😊
Ebrareylulll Cnksncnsu bugün kızım ateşlendi ve çocuk Dr gittik gitmişken bu konuyu da sordum çünkü benim bebeğim tatsız tuzsuz şeyleri yemek istemiyor Dr çok az olmak kaydıyla koyabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi bu arada kızım 9 aylık olucak haftaya
Cnksncnsu Saripapatyammm Bana diyorlar sen kendinden pay biç tatsız tuzsuz olmaz falan benim oğlumun 1 ayı var başlamasına da sürekli araştırıyorum iyice öğrenmek amaçlı ne zamandan beri veriyorsunuz
Cnksncnsu Ebrareylulll valla bende kararsızdım ama çoğunluk koyulmaz diyor şimdi ben koymucam annem veya eşimin annesi tuzlu bişey verir diye korkuyorum
Saripapatyammm Cnksncnsu 8 9 aydan sonra azicik ekledim. Cünkü kesinlikle yemiyordu. Resmen midesi bulaniyordu. Kendimize kattigimiz gibi degil tabiki ama aziciktan birsey olmaz bence. Doktorda sorun etmedi.
Mommy_ Cnksncnsu 1 yasina kadar tuz ve şeker önerilmiyor zaten. 21 aylık olacak oğlum hala ona özel yemek yapiyorsam tuz atmam, bizimle yiyecekse yemeklerimize tuzu cok az koyarım. Biz eşimle pek tuz aramiyoruz zaten oğlumu da öyle alistirdim.
Cnksncnsu Saripapatyammm ya doktor tadımlara başlayın dedi bende yavaş yavaş başladım çok azar azar sebze 3 gün kuralı ile veriyorum fakat tuz koy demeye başladılar sebzelere bende tabi gözlerim açıldı 5 aylık bebeğe tuz mu 🙄 Bende koyulmamasından yanayım tabi ama kafam da karışmadı değil o yüzden bi sorayım dedim 😊