Maviyesil121212 Kızımın sabahtan beri ateşi var , 2 kez duş aldırdım ince giydirdim uyudu uyandı ama düşmedi calpol verdim az önce. Pek hasta olmadığımızdan bilemedim de calpol ilk defa verdim daha. Ne zaman doktora gideyim sizce ? Ya da başka ne önerirsiniz
Vera1810 Maviyesil121212 Merhaba geçmiş olsun inşallah burada da buradaki en önemli Detay ateşi kaça kadar çıkıyor en fazla Eğer 38 buçuğu geçmiyorsa üç gün evde takip edebilirsiniz ama kesinlikle 38′i ve 38 buçuk üzerini geçiyorsa Calpol e rağmen kesinlikle de bekletmeden götürün muhakkak Bir enfeksiyon çıkıyor bebeklerde
Busrminel Maviyesil121212 40 I görürseniz doktorunuza haber verin 6 saatte bir calpol verin demişti doktor bize ama neden dolayı çıkıyor dişmi enfeksiyonmu aşımı ??
Prens0205 Maviyesil121212 38 üstü ateş enfeksiyon belirtisidir koltuk altı ölçümü güvenilir sonucu verir eğer ilaca rağmen düşmez ya da tekrar çıkarsa beklemeden acile gidin ki ilerlemeden önlemi alınsın
Maviyesil121212 Vera1810 23 aylığız ve şimdiye kadar ateşimiz falan hiç çıkmadı o yüzden güvenilir bir ateşölçer almadım,keşke alsaydım.. belediyenin verdiği koltukaltından ölçüm yapan var ona göre 38.4 ne kadar güvenilir bilmiyorum
Maviyesil121212 Busrminel aşı değil, dişlerde hiç ateş yapmadı ama Her diş Farklı belirti veriyor 23 aylığız. Enfeksiyondan korkuyorum insallah değildir. Enfeksiyonun diğer belirtileri neler? Sadece ateş mi
Dorukkkk Kaç aylık arkadaşımın bebegi 2 ay 15 günlük ateşi bir hafta devam etti en son acile gtti yatış verildi kanında enfeksiyon çıktı yatıyo bir haftadr daha da yatcak küçük oldugu için şurupta verilmedi heryeri delik deşik serum takıyolar sürekli ihmal etme derim
Maviyesil121212 Dorukkkk 23 aylığız yarım saat kadar önce calpol verdim , ateşimiz 38.4 ama ateşölçerimiz güvenilir mi onu bilemiyorum. Başka ne belirtiler vardı peki bebekte? İnsallah enfeksiyon değildir, dün biraz üşüttü ona bağlıyorum ama
Vera1810 Maviyesil121212 Benim bildiğim en güvenilir Ateş ölçerler koltuk altı Ateş ölçerler canım 38 buçukta yedim ateşini Vallahi Calpol verdiğin için daha yükselmiyor olabilir ama bu şekilde en fazla evde 3 gün bekletebilir sin benim nacizane fikrimi sorarsan ben doktora götürürdüm nasıl desem Eninde sonunda mecbur gitmek zorunda kalıyoruz eğer geçmezse ve biz benim de başıma çok kötü bundan 2 ay 3 ay önce geldi Çocuğumun ateşi 39,5 ara kadar çıktı o yüzden şimdi diyorum ki hani ateşi ilk 38 Ken götürseydin hiç o dereceleri görmezdim belki
Maviyesil121212 Vera1810 size de çok geçmiş olsun. Calpolu yarım saat kadar önce verdim ateş dışında bir rahatsızlık durumumuz şimdiye kadar yok ama akşam yemeğinden sonra bir daha vereceğim eğer hala geçmezse acile götürürüm mecbur. Aksi gibi hafta Sonuna denk geldi doktorumuza götüremeyeceğiz
Maviyesil121212 Busrminel ishalimiz yok sadece, memeyi bıraktık ama iştahı normal , geri kalanlar var maalesef, insallah değildir
Maviyesil121212 Dorukkkk kakamızın rengi normal, ağlamamız da yok ama biz daha büyüğüz tabi belirtiler Farklı olabilir . İnsallah değildir 🙏🏻
Maviyesil121212 Prens0205 sadece 38 üstü ateş yeterli midir enfeksiyon demek için yoksa başka belirtileri de var mıdır? Diş de olabilir çünkü
Prens0205 Maviyesil121212 yeterli bize doktor demişti dış ateşi 37.5 olur 38 üstü ateş diş bile olsa enfeksiyondandır diye yani diş ateşi bile 38üstü işe enfeksiyon olabilir acile gelin demişti
Prens0205 Maviyesil121212 ne demek inşallah bir daha olmaz ateş olunca ben çok korkuyorum oğlum menenjit geçirmişti yeni doğduğunda o yüzden evde bir şeyler yapmak yerine hemen acile gidiyorum o zaman da erken tanı kurtarmıştı