Denizmelisa Kızıma daha önce kullanıyordum kabız yapmıyordu. Uzun süre veremedim hastalığından dolayı 3 gündür vermeye başladım kabız oldu. Kan damlasından oldugunu düşünüyorum. Onun yerine keçi boynuzu pekmezi vermek istiyorum. Verenler günde ne kadar nasıl veriyor?
Hira Denizmelisa bende senin gibi dusunuyodum kabiz oluyo diye pekmez veriyodum ama kan ilacinin 3 damlasi 1 su bardagi pekmeze es degermis doktorumuz gunluk bebege 1 su bardagi pekmez veremezsin demisti
Brcstndg Denizmelisa sabahları aç karnınına 1 çay kaşığı saf zeytin yağı iöir dedi ebemiz eğer kabız olursa. Damlayı kesme ama dedi.
Domino Kan ilacının içine biraz portakal suyu koyup verebilirsin kabız olmaz. Kesinlikle kan ilacını vermelisin. Bende pekmez veriyordum oğluma kanı çok düşük cıktı
Denizmelisa Domino kızımında kanı düşük vermesem olmaz ne yapacağımı şaşırdım. Önceden böyle bişey olmuyordu
Domino Denizmelisa işte bende vermedim kabız oluyor diye kanı düşük cıktı pekmez vermeme rağmen. Hemşirem biraz portakal yada meyve suyu köy içine öyle ver dedi. Kabız olmuyor şükür artık.