Bukreninannesiiii Kızlar mama sandalyesi alıcam hem kullanışlı güzel hemde uygun olsun istiyorum araştırdım ama çok kararsız kaldım ne kullanıyorsunuz mennun musunuz
Merve-miray Maviay Aynen bizde ondan aldık minderi biraz küçük oturma yeride biraz dar ama güzel ☺️ Bukreninannesiiii
Bukreninannesiiii Melisasey nasıl mennun musunuz baktım cok hosuma gitti ama emin olamadım kumaşı nasıl ayakları falan
Maviay Merve-miray Ayy evet ben elimde yikamistim ilk aldığımda minderi, cekti heralde dedim 😂 ben de pusetimizin minderini kullanıyorum aldığımdan beri 🤭
Sevgilimmm Bukreninannesiiii bence pahalilara gerek yok normal mama sandalyesi alın..ben de MGS marka almıştım. Eğer memnun kalmazsam pahalı olanlardan alacaktım ama gerek kalmadı
Bukreninannesiiii Sevgilimmm ben mennun kalamadim o yüzden biraz dhaa kalite birşey istiyorum rhaat edemedi kızım
Melisasey Bukreninannesiiii silinebiliyor çok güzel leke tutmuyor hafif çok kullanışlı diğerlerine göre hem daha uygun hem daha kaliteli
Mora Bukreninannesiiii Hayır terletmiyor kanserojen madde içermiyormuş kolay siliniyor leke tutma vb olmadı gayet ağır sağlam ben çok memnunum yaklaşık 8 aydır kullanıyorum