Nrcnn Civcivimm_ 3 ay iken görme testi yapılıyormuş yaklaşık 30 cm kadar siyah beyaz götürmüş sizin ki ses felan çıkarıyor mu anlamlı gülmeye başladı mı? benim bebeğim de 1 ay 13 günlük
Agustosbocegi Civcivimm_ bunu neye dayanarak soruyosunuz ? siz uzak mesafade size bakmasını mı istiyosunuz yoksa kucağınızda göz temasımı kuramıyosunuz
Ygmryldrm Civcivimm_ annesinin yuzunu kokusunu tanir babasının da sesini tanir 3 aydan sonra netlesir
Merlinlin Civcivimm_ erken daha endişe etmeyin lütfen ♥️ Benimki 2 ay 9 günlük bugün emerken emmeyi bırakıp saniyelerce gözlerime baktı ve sonra tatlış bi gülüş attı bilinçli miydi bilmem. Ama göz TEMA’sını kurmaya başladık tabi 🤗
Agustosbocegi Civcivimm_ gözünün önünde parlaklarınızı hareket ettirince onlara bakıyo mu ? çıtlatsanız bi iki sn liğine bile bakmıyo mu
Tugcesilam Civcivimm_ düzelir cnm daha cok kücük merak etme bmm kızımda öleydi şimdi 3 ay 18 günlük uyanınca gidiyorum beni görüyoe gülmeye başlıyor 🤲🥰 hatta senden gözünü alamayacak bnm kızım uyurken hep beni izleyerek uykuya dalar 🤲
Civcivimm_ Tugcesilam insallah canim göz temasi kurur diyorlar ama o kadar bakıyorum etmeyince endişelendim
Tugcesilam Civcivimm_ olur cnm endişe etme daha cok kücük öle bi zamana grlecekki memeyi bırskıp sana bakıp gülecek biz şimdi öleyiz 🤲🤲🤲
Merlinlin Civcivimm_ gelecek inşallah ♥️ Her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum film gibi her halleri değil mi ya 😁bugün eşimle ilk hafta çektiğimiz videolara baktık tam bir erik kuruşuymuş dedik🥰 hızlı büyüyecek minik insanlar galiba ♥️
Civcivimm_ Merlinlin aynen öyle cok cabuk da büyüyorlar her anını biriktirmek lazim 🤗 ilk hallerine bakıyorum simdi ki haline şaşırıyorum nasil boyle çok cabuk değişiyor diye
Merlinlin Civcivimm_ ben bi de şeye şaşırmıştım bu benim karnıma nasıl sığdı diye şok olmuştum 😂 iyi ki doğurmuşum minik insanı şükür verene ❤️
Civcivimm_ Merlinlin iki büklüm duruyorlar biz daracik yerde rahat edemiyoruz onlar kac ay boyunca öyle mucize resmen 😍
Agustosbocegi Civcivimm_ aylık muayenenize gittiniz mi doktor ışıkla bakması lazım oda daha iyi anlar
Civcivimm_ Nrcnn evet güluyor sanki anlıyor gibi ama elimle takil ettirince bir tepki yok tam göz göze geliyorum görüyor mu diye o da yok sadece ben onla konuşunca gülüyor