HaticeYlmazAydn Kızlar bebeğim uyumayı çok sever 1 aydan beri gceleri 4-5 bazen 6-7 saat kalkmadan uyur. Şuan 2ay 10 günlük. Dün evolviayaya başladık.Akşam dan beri içtiği ölçünün azını içiyor içer içmez uyuya kalıyor. Daha içerken.Normalde öğlene doğru kalkar. Hala kalkmadı. Dün akşam 11de uyudu normalde 1-2 ye kadar uyumazdı. Yataktan başını kaldıramıyor. Siz de böyle oldu mu?
Ulker309 HaticeYlmazAydn uyanmıyorsa siz uyandırıp emzirmeli ve ya mama vermelisiniz her 2-3 saatte bir beslenmesi gerek o bebek kendisi uyanamıyorsa mutlaka siz uyandırıp besleyin
NaimeYilmaz HaticeYlmazAydn biz 58 günlğk 6 kgmız 120cc ıcıoruz. Evolvıa gercekten doyurucu bir mama benim oğlumda zaman zaman 30-40 cc bıraktıgı olur gecen gece 5 saat kalkmadı kaldırmadım uykuda lazım günde 6 kere gerektiği kadsr mama verıyorsanız yeterlı olur zaten
Joipt HaticeYlmazAydn bu sadece bende mi oluyor diye düşünüyordum ben de evolvia kullanıyorum ve çocuğum içer içmez uyuyakalıyor ve uzun süre uyanmıyor.ben de içinde bir şey mi var acaba diye düşünmeye başladım
HaticeYlmazAydn NaimeYilmaz Doyurucuysa ondan uyuyor demek karnı dolu🤗Sevindim valla. 90da yapim o zaman çünkü hep artıyor dökülüyor.Ne zamandır kullanıyorsunuz. Benimki biraz obur da çok kilo yapmasa bari🙈
NaimeYilmaz HaticeYlmazAydn 2.haftaya girerken başladık sanırım ilk ay 1.300 kılo aldı ama boyuda uzun diye doktorum skntı olmaz dedi bu ay tam 1 kılo almıs. Cunku bazen aglıor dıye erken vermıstım gecen ay yapmadım ağlasada 3 saatte bir verdim alması gerektıgı kadar almıs
NaimeYilmaz Joipt bebekler uyuyarak buyur aya ve haftaya gore gunluk uyuma saatlerı var banada bazen cok uyumus gıbı gelıor ama gunlk toplama bakınca tam dozunda uyudugUnu fark edıorm
Ebrarkutay NaimeYilmaz bn aptamil kullanıorum kndi uyumuyo ve hemen uyanıo 1 saat 2 saat gün içinde taş çatlasın üç kere uyuyo az az bnde alıp denesemmi
Ozustaseyma HaticeYlmazAydn valla bizde baştan beri evolvia kullanıyoruz ama Benim kızım hiç içerken hiç uyumadı 😂😂 demek ki bebeklerinizin uyuyacağı varmış
NaimeYilmaz Ebrarkutay aynı sayılır ben kundak yapıorm pış pış acıorm ve saklanıorm 😅 anca öle dalınca guzel uyuyor