Gonca011507 3 aylık bebeğim çığlıklar atıyordu sesler çıkarıyordu artık yapmıyor neden olabilir doktora danışmalımıyım çok üzülüyorum karşılık verirdi biz konuşurken ama şimdi sadece gülüyor ses yok
GoGirl Gonca011507 gayet normal cok kucuk daha geri baslar 6. Ayda zaten olup olmadigini soruyor doktor bi donem bu sekilde susup geri basliyorlar
Alpyas Gonca011507 evet bir dönem bırakıp sonra tekrar başlıyorlar yeni bişey öğrendiklerinde önceden yaptığı şeyi bırakıp sadece öğrendiği şeyi yapıyor. Yeni bişey öğrenmiştir belki farkında değilsinizdir☺️
Mom042 Gonca011507 bende cok uzukuyodum 3 aya bi girdik cocuk 10 gun sus pus gulmek isterken bile ses cikarmiyor eyvah gelisimi geriledi diye ne senaryolarbyazdim sonra burda bir kac kisi yeni sesler gekiyo kaydediyo demisti ve suan daha cok bagiriyor sesini dener gibi agular gitti daha anlamli sesler geldi korkam
Vera1810 Gonca011507 hıc korkma annesi şuan beyni Baska seyleri biriktiriyordır bi anda fakrlı seyler yapar. Benım kızımda bır ara cok sessiz oldu şimdi bı basladı 20 gunde kelime hazinesine 5 6 kelime kattı
Nuris60 GoGirl GoGirl benim bebeğim de 5. Ayına gircek 3-4 aylıkken güzel gusek sesler çıkarıyordu çığlık flaan atiyodu kendiliğinden bağırıyordu bı kaç gündür bı haftadur ses yok oyun halısı ile oynuyor güldüğumde gülüyo ama konuşmuyor sessiz gülüyo çığlık flaan yok bende endiseledim acaba bi şey mi oldu diye
Tgbkzn 4-5 aylık olsun daha çok ses çıkarır daha erken kuzum için rahat olsun o zaman çığlıkları başlıcak sesi tanıcak bak gör o zaman 😻😻
Gonca011507 Tgbkzn inşallah sabahları çığlıklar atardı bi anda kesilince insan endişe ediyor 😬 çok teşekkür ederim
Aise06 Bizim de aynı öyle olmuştu 2 aylıkken resmen karşılık verirdi sürekli bir şeyler söyler gibi yapardı sonra bi anda kesti ben de çok üzülmüştüm ama 5 ayllek tekrar başladı
Gonca011507 Mom042 anladım çok teşekkür ederim bende senin gibi düşündüm gelişimi geriledi falan diye 4. Ay kontrolümz var o zaman yine bi danışırım doktorumuza 🙏
iamthed ayda anne baba derken bir anda gitti 10. ayda geri geldi. Dönem dönem oluyor yani bu durumlar. Telaş edeceğiniz bir durum yok gibi
Nuris60 Vera1810 vala takip ediyorum dünden beri aslında iki gündür fark ettim de bı haftadir belki vardi ben fark etmedim korktum açıkçası öle sanki hastaymış gibi bakıyodu içim gitti ınsalaah yoktur dimi bı şeyi
1prens1prensesannesii Gonca011507 çok normal. 6.aydan sonra tekrar başlıyor. Beyin sürekli birşeyler kaydettiğinden dolayı bir önce ki duruyor. 11 aylık şuan oğlum . Akşama kadar dedeeeee bababaaaa adaaaaa edaaaaa annaaaaa😂😂
Vera1810 Nuris60 yoktur canım korkma allahın izniyle. Bir donem cok sevinç çığlıkları atar sonra susar sınra zamanla kelimeler der.
iremm_029 Gonca011507 benim bebişte tam 3 aylik arada ses çıkarıyor arada çıkarmıyor hiç böyle düşünmemiştim bence de sıkıntı olmaz bizi takip ediyor gülümsüyor zamanla tepkileri daha da artacaktır diye düşünüyorum bence stres yapma : )