nsbd1604 Merhaba anneler, calisiyorum sutumu sagip birakiyorum, 3 4 saatte bir sagmama ragmen max 40 cc sut geliyor bence cok az sizce?
Zekimurendebizigorecekmi nsbd1604 Canım az gibi ama bilemedim benim kızım 11 aylıkken en az 140 cc falan mama içerdi 🤔 ek bişeyle destekleseniz mama vs gibi
Cheddar nsbd1604 sağmayla demek ki çok gelmiyor sütünüz. Tam şu kadar cc ile doyar diyemeyiz. Anca mama destek +ek gıda doyurur tüm gün
nsbd1604 Emzirdigim zaman da bebegim max 5 dk emer cok uzun bi sure meme reddi yasadik artik gecti ama simdi de cok kisa emiyor
Zekimurendebizigorecekmi nsbd1604 hımm bilemedim o zaman ek gıdaya ağırlık verip açığı kapatacaksınız başka çaresi yok
nsbd1604 Zekimurendebizigorecekmi oyle yapmaya calisiyorum da kilosu cok az gibi geliyor 8.aydan beri 3ayda toplam 800 gr aldi cok yetersiz sanki
Zekimurendebizigorecekmi nsbd1604 yok estf. ama kiloya takılmayın derim eğer çocuğunuz gün içerisinde keyifliyse bence aldığı besinler yetiyordur :)
nsbd1604 Cheddar evet galiba sagmayla az geliyor. Tesekkur ederim, peki mama onerisi verebilir misiniz