uzaydabiryolcu Sevgili anneler kızcem 8 ay 15 günlük ilk defa tattıracağım somonu sizler nasıl sundunuz philips acente pişiricim var onda haşlamamı yapayım fırın damı yoksa başka bir teknikle mi tariflerinize açığım
bjkesra1903 uzaydabiryolcu 10. Aydan önce tavsiye edilmiyor diye biliyorum bizim doktor da 10. Aydan önce verme demişti 🙏🏻
Zekimurendebizigorecekmi uzaydabiryolcu Fırın en güzeli ve lezzetlisi . Direkt fırın koy yağ falan bile sürme yağlı balık yanına da sebze ekle oh mis
Cheddar uzaydabiryolcu ben buharda da yaparım fırında da ikisi de aynı tat oluyor. Buharda pişirince yanına brokoli, havuç patateste atıyorum. Güzel ayıklayıp veriyorum. Fırında yaparsam torbada yapıyorum. İçine soğan sarımsak, sebze az da zyağı gezdiriyorum😊
vilnius uzaydabiryolcu ben güveç kaba koyup altına birkaç damla zeytinyağı (yapışmasın diye ) ile direk fırına vermiştim. 9 aylıktık. Problem yaşamadık
bjkesra1903 uzaydabiryolcu hatta bazı doktorlar 1. Yaştan önce kesinlikle vermeyin diyor detaylı ve kapsamlı bir araştırma yapmak lazım. 🙏🏻En iyisi kendi doktorunuza danışmak tabii gelişimine göre konuşacaktır 🥰
uzaydabiryolcu bjkesra1903 doğru canım annem sağlık çalışanı hemen bi çocuk doktoruna sordurdum geri dönüş bekliyorum teşekkür ederim 🥰🙏🏻😍
uzaydabiryolcu Cheddar of of offf misss kaçıncı ayında başladın peki canım teşekkür ederim bu arada 🥰
Cheddar uzaydabiryolcu doktorum 8.ayda ver demişti ama Karadeniz somonu verdim. İsveç somonu ithal olduğu için vermek istemedim. Zaten çok bi farkı yok Karadeniz daha az yağlı oluyor. Palamut, hamsi, istavrit, uskumru da verebilirsiniz
Maviyesil121212 uzaydabiryolcu yarım saat öncesinden zeytinyağı,sarımsak,limon,tuz ve kekikle marine edip buzdolabnda bekletiyorum. Sonra döküm tavada önlü arkalı pişiriyorum, aşırı lezzetli oluyor
Yigitiminannesi uzaydabiryolcu frinda yapiyorum somonu gzelce yikiyorum ustune hafif zeytinyagi gezdriyorum yanina ustune havuc oatates sogan limn dlimleyip 20 dk kadar pisiriyorum oldu bitti 🤣