Yusufbebekk Kızlar ben 10 gün önce Doğum yaptım .Ve yarım atlet giyiyorum hep .kolay oluyor ya da emzirme sütyeni. Bu bir iki gündür hiç giyemiyorum.Zor oluyor.ne zaman sütyen giyebileceğim acaba ? Bebek memeyi arıyor zor tutuyor bir de
gozdesh Yusufbebekk doğumdan önce sütyen kullanmazdım valla şimdi mecbur yarım atlet giyiyorum çok da rahat. Sütyen giyince nefesim daralıyor sanki
MihrimahinAnnesii Niye giyemiyorsun onu anlamadım ben Doğum yapalı 3 ay oldu hala yarım atlet giyerim çokta rahat sütyenle çok zor oluyo aç kapat
Yusufbebekk MihrimahinAnnesii yarım atlet giyiyorum.ama sütyen giymek istiyorum rahat oluyor diye ama be zaman giyebileceğim acaba
Drindniz Bende emzirme atletine taktım hayatım öyle güzel ki onunla sütyen giyince ölüyprım sanki bi şey beni darlıyo 😂
Drindniz Yusufbebekk benim ki kalın markasını hatırlamıyorum göğüs ucunu da belli etmiyor ekstra iç çamaşırına gerek duymadım evet sıkı
Rukiyecavusooglu Göğüs sütyeni alt çıt diye açılıp kapatabiliyorsun göğüs tarafını harika birşey yapandan allah razı olsun😊😁
PapatyaGuzelii Ben LCW nin emzirme atletini aldım göbekte kapalı kalıyor hem malum şuan kış ayındayız usutmemek lazım , sadece emzireceğim zaman üstten açıyorum o kadar , ben sevdim ve rahat siz de bı bakin isterseniz 😊