Zumra_ Kızlar merhaba 6 aylık bebeğim gece her saat başı mama istiyor normalde mama uzun süre tok tutması gerekmez mi sizdede var mı bu durum acaba mama tok mu tutmuyor başına böyle gelen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
SevgiliOglum Zumra_ vermeyerek gece 2 kere mama içmesi normal ama her saat başı değil Mama vermeden uykuya döndürmeye çalışıcaksınız zaten gece her ağlaması ondan acıkmasından olmayabilir mama içtiği için gaz sıkışması yaşıyordur siz üstüne mama veriyorsunuzdur böyle oldukça gaz dahada birikiyordur kucağınıza alıp gaz çıkarmasını sağlayın pışpışlayın uykuya döndürün yattığı pozisyon rahatsız etmişdir onu ondan ağlıyor olabilir kokunuzu istiyor ondan olabilir yani kalkıp ağlamasının sebebi sadece açlık değildir
tospikannesii Zumra_ tamamen kesmeyin zaten ama her uyandığında vermeyin, sallayarak uyutmaya çalışın tekrar, öyle öyle her uyandığında vermemiş olursunuz, daha bilgililer vardır, yardımcı olurlar umarım, benim ki sadece fikir ☺️
Zumra_ SevgiliOglum uykusu bölünmesin diye yerinden kaldırmıyordum belliki yanlış yapıyorum teşekkür ederim deneyeceğim 🙏
SevgiliOglum Zumra_ rica ederim her mamadan sonra kucağınıza alın gazını çıkartın gaz çıkarması hepsinin çıktığı anlamınada gelmez kolay gelsin 🌺
Dorika Gece iki kere falan beslenmesi normalde sizinki içiyor mu bitiriyor mu peki her saat? Markasını değiştirin hipp combiyotik iyi
Zumra_ Dorika hipp kullanıyorum zaten bence doyurmuyor similac aldım dün ve bugün denemedeyim bakalım