Hshdhdhd
Kaç aylık bebeğiniz? Benim kızım 10.5 aylık.Bizde de ara ara oluyor. Isırdığı saman canım çok acısa da tepki vermemeye çalışıyorum (çünkü ay yapınca ya da çığlık atınca oyun zannedip devama diyor, hatta gülerek devam ediyor). Hemen burnunu sıkıp ağzını açıyorum. Sonra kucağıma alıp ilgisini başka yere çekiyorum. Bir iki dk kadar kucağımda, durmuyorsa sarılarak yanında duruyorum. Sonra sakinleşince öbür memeye gel bakalım diyorum. Emelim güzel kızım diyorum. Yine ısırırsa yine aynı taktik, tepki vermeyip burnunu sıkıp memeden uzaklaştırmak. İki veya üç kere aynı şey olunca emme modunu bitiriyorum, su veriyorum ya da eline bişiy veriyorum (belli ki dişleri kaşınıyor); genelde taze soğan ya da salatalık. Bazen elma dilimi vs. Bir yarım saat başka şeylerle oyalanma. Sonra biraz unutmuş oluyor. Tekrar memeye alıyorum. Ancak unutmamışsa uyku moduna geçene kadar (uyku öncesi ya da sonrası gibi) emzirmiyorum, çünkü sahiden aşırı ağrı yapıyor ısırıkları. Bir kaç gün sonda unutuyor. Ama dediğim gibi ara ara tekrarlıyor 🥺😖