Mervebaydar 2aylık oğlum var 2haftadır ağzının kenarlarında ağız çevresini tamamen kapladı isiliğe benzeyen şeyler var alerji gibi de doktora da götürdüm krem verdi ne kullandıysam geçmedi başına gelen var mı acaba nasıl geçirdiniz
Mduygum Benkm oglumunda oyle oluyodu tukurugunden oldugunu dusunuyorum. Bende doktora gittim verdigi ilaclar fayda etmedi. Sonra agzinin kenarini kuru tutmaya calistim kremleri duzenli kullandim toparlamisti.
Gulmrt Mervebaydarsadece ağız kenarıysa alerji değildir diye düşünüyorum doktor da bilirdi heralde mustela stelatopia veya cicastela denediniz mi
Mervebaydar Gulmrt sadece ağız kenarında var sardı ağız çevresini hametan dedi doktor onu demeniştim zaten geçirmedi başka bir krem verdi onu da denedim daha da arttı pazartesi tekrar götüreceğim bu sizin dedikleriniz krem mi
Gulmrt Mervebaydar evet mustelanın kremleri kızımın gövdesinde isilik çıkmıştı doktorumuz önerdi iki kullanımda geçmişti eğer isilikse geçirir ama yanlış hatırlamıyosam ilk aylar kızımda da oluyodu geçti endişelenmeyin bence
Mervebaydar Gulmrt teşekkür ederim deneyeceğim 2hafta oldu geçmedi valla endişelenmeye başladım açıkcası