Rukiye58 Arkadaşlar işe başlayacağım sütümü ara ara sağıp buzluğa atıyorum yalnız hala biberon ne almam gerektiğini bilmiyorum emmeyi bırakmaması için yavaş akışlı olması gerekiyormuş sanırım siz hangi biberonu kullanıyorsunuz acaba?
Alim7189 Rukiye58 biz lansinoh kullanıyoruz ve uçları da S - M şeklinde var sen S al canım en küçük delikli olanı o. Biz ilk avent kullandık çok gaz yaptı lansinoh denedik aventi bidaha tutmadı. Ben gayet memnunum lansinoh tan
Berk2020Mert2008 Rukiye58 avent kullanıyorum meme ile mama devam ettik 5 ay sonra işe başlayınca mamaya döndük biberon ile alakalı olduğunu sanmıyorum
Emel3003 Rukiye58 neyi kullanırsanız kullanın illa ki memenizi unutuyor ama ne kadar emse o kadar kar. Kafanıza bu durumu çok takmayın. Ama nuk en iyisi .
Daphnemom Ben başından beri mama meme ilerliyorum avent biberon kullanıyorum hiç meme reddi yaşamadık
Pikabu Kesinlikle lansinoh . Anne memesine en yakın olan bebek içerken ağız şeklinden bile anlaşılıyor. Avent almayın
Alim7189 Rukiye58 lansinoh biberon yaz int çıkar canım sadece dediğim gbi ucunu S al sen akışı az olsn daha küçükmüş bebeğin
Rukiye58 Emel3003 iş yerindeki arkadaş 2 yaşına kadar anne sütü verdi sabah sağdı akşam emzirdi sanırım bebekle alakalı
Emel3003 Rukiye58 evet orasıda doğru bazı bebekler memeye düşkün oluyor inşallah sizde istediğiniz gibi emzirirsiniz . Emziremezsenizde kendinizi hiç yıpratmayın içtiği kar gözüyle bakın 🥰