kitapkokusu_ Kızım 1 yaşında her sabah domates haslanmıs yumurta yağda yumurta peynır verıyorum ama ağzından cıkarıyor domates salatalık denedım herseyı denedım bı turlu yemıyor uyuyup uyandıktan sonra çorbalarını yemeklerını yedırıyorum ama kahvaltı etmıyor bu durumu yasayan var mı kahvaltı en önemlı öğün yemıyor dıye de uzuluyorum napcamı bılmıyorum
Aylingneess kitapkokusu_ kızımda yemiyor yese bile çok az yiyor bende uyandıktan 2saat sonra yediyorum öyle güzel yemeğe başladı
Melll kitapkokusu_ kızıms lorlu sigara böreği kaşarlı milföy yapıyorum haftada bir çok seviyor deneyebilirsin
Ogmenburcin Benim oğlum da yemiyor.2 yaşında kahvaltı hariç herşeyi yiyor ama kahvaltı asla yapmıyor muhallebi yiyor süt içiyor sadece
kitapkokusu_ Ogmenburcin pırınç unu verıyordum kabızşık yaptı bıraktım ama onu da zar zor tıkıyordum agzına
Beren- 1 yaşındayız camdan bakarak yumurtasını peynirini yedirmeye çalıştım şimdi alıştı bizimle beraber yiyor. Yerken ilk etapta dikkatini dağıtarak ağzına verdim 🤷🏻♀️ ama şuan yiyor şükür
Ynca58 kitapkokusu_ bizim de 12 aylıkken öyleydi hep yumurtalar falan ziyan oluyordu. Şuan 13 ay bitti yiyor bakalım inşallah değişmez daha
GoGirl kitapkokusu_ omlet deneyin bir de haslanmis yumurta cabuk biktiriyor cocuklari ben omlet yapiyorum icine ceviz badem findik kasar koyuyorum zaten domates salatalik mevsimi degil
Melll Acemiyim_anneyim superfreshin tereyağlı milföyünü alıyorum o çok lezzetli elimle açıyorum biraz içine kaşar mis gibi oluyor
Nohutannesi kitapkokusu_ yumurtayı omlet, patatesli yumurta, pankek gibi deneyebilirsiniz. Yada menemen yapabilirsiniz. Peynirli omlet, salçalı omlet, yumurtalı peynirli tost, peynirli yumurtali muffin kekler gibi gibi
susiron kitapkokusu_. Domatesi rebdeleyip tavada pişirin yumurtayı üstüne kırın bu sekilde yer belki bazen bizimkide yemiyor her gün aynı sekilde sıkıkıyor olabilir