Pamuk_bebegim42 Kızlar bebeklerinize ekmek veriyor musunuz mesela çorbaların içine felan katıyor musunuz biz tam buğday ekmeği yiyoruz onun içinden katıyorum bazen ama tam buğday ekmeği paketli alıyoruz ya sıkıntı olur mu acaba
Mommyy70 Pamuk_bebegim42 hazır ekmek nin arkasındaki içindekiler kısmını okuyun derim bir sürü koruyucu içeriyor o yüzden ben tam buğday onu alıp teyzelere yufka ekmeği yaptırmayı düşünüyorum
Nohutannesi Pamuk_bebegim42 verebilirsin tam buğday ekmek içini demişti ,doktorumuz. Vermedim ben ihtiyaç duymadım. Çorbasını koyu yapıyorum, sulu olursa içine patates koyuyorum veya az zeytin yağında siyez ununu çevirip ilave ediyorum koyu oluyor zaten😇
Pares Pamuk_bebegim42 bende kayınvalidemin yaptığı kepekli tam buğday unu yufka ekmeğinden koyuyorum çorbalarına 😊
Pamuk_bebegim42 Mommyy70 Evet haklısınız zaten fazla vermiyorum kendiniz evde hiç denediniz mi evde yapsam nasıl olur acaba
Mommyy70 Pamuk_bebegim42 ben çalışan birisiyim o yüzden sürekli ekmek yapamıyorum pandem döneminde yapıyordum ama o da artık bir yere kadar oluyor yani o yüzden bir köy değirmeninden onu alıp teyzelere parayla yaptırmak istiyorum
ikiprensannesii2 Bebişleriniz ne kadarlık? Benim 7,5 aylık aradığım soruyu buldum😂 vermem gerekiyor mu mesela çorbasına tel şehriye koyuyorum ama doyuyor mu emin olamıyorum 🤷🏼♀️
Pamuk_bebegim42 Mommyy70 Anladim mantıklı yani mesela benim kayınvalidemlerde yapıyorlar yufka ekmek ama normal undan Bilmiyorum onu hiç vermedim
Seymaybars27 Pamuk_bebegim42 10 aylık daha hiç vermedim bi yararı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası ama verenlere de saygım var
YasemiNYagmur1 Pamuk_bebegim42 bazen çorbalarına ekliyorum. Yada kayısı kıvamında olan yumurtasına 7.5 aylık
Yigitiminannesi Pamuk_bebegim42 evet veriyorum ama cicibebe’nin ekmegi var ondan veriyorum szde alablirsinz bebkler icin
Ftmsrsln Pamuk_bebegim42 1,5 tatlı kaşığı zeytinyag 1 s bardağı tam buğday unu biraz daha arttırabilirsiniz kıvama gore 1 çay bardağı içme suyu 1 tatlı kaşığı kuru maya mayayi ilik suda eririm diğer malzemeri eklerin ele yapışmayan bi hamur elde edin 40 derece de üzeri strecli fırında beklesin mayalansın yağlı kagit tepside 5 kadar minik ekmek cikiyo 180 derecede fırında pişirin 20 25 dakika